sütun toplama
Tarih
14/06/2011 17:48
Konu Sahibi
derer
Yorumlar
5
Okunma
3533
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



derer
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
153
14/06/2010
0
Bolu
Ofis 2003
23/05/2012,15:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
mrb;
3 sütunu toplam almam gerekiyor fakat 2 sütunda sayı var 3.sutunda sayı yok. toplam sorgusu yaptığımda 3. sütunda sayı olmadığından 2 sütunun toplamlarını almıyor. nasıl yapabiliriz?
derer, 14-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
örnek eklerseniz daha çok yardım alırsınız örnek ekleyiniz.
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...
Cevapla

derer
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
153
14/06/2010
0
Bolu
Ofis 2003
23/05/2012,15:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
örnekte gecici olarak topladığım adet bölümünde sütunun 1 tanesinde rakam olmadığı diğer 2 dütunuda toplam almıyor. ne yapılabilir. 0 veya 1 yazdığında tanımlıyor. herhangi bir sütunda rakam yazmadan toplam yapma işlemi olurmu?


Ek Dosyalar
.rar   derer-1.rar (Dosya Boyutu: 10,83 KB / İndirme Sayısı: 105)
derer, 14-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,11:34
Çözüldü 
Sn derer

Visual Basic Code
gecici: Topla(Nz([analiz]![gecmis_adet];0)-Nz([analiz]![ek_adet];0)-Nz([analiz]![adet];0))


olarak yazarsanız her zaman sonuç yazacaktır.

Please return your positive or negative ...
Cevapla

derer
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
153
14/06/2010
0
Bolu
Ofis 2003
23/05/2012,15:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
cok tşk ederim çalıştı yaptığım sorgu ama toplamları eksi olarak gösteriyor nedeni nedir acaba?
adet gecmis adet ADET2011ek gecici
293.684,00 293684
1.803,00 293.684,00 291881 toplam yanlış
1.798,00 293.684,00 291886 çıkarma yapmış
1.253.911,00 1253911
1.561,00 190.309,00 188748
1.571,00 190.309,00 188738
yaptığım formul
gecici: Topla(Nz([ID SORGUSU]![gecmis adet];0)-Nz([ID SORGUSU]![adet];0)-Nz([MY]![ADET2011ek];0))
derer, 14-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

derer
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
153
14/06/2010
0
Bolu
Ofis 2003
23/05/2012,15:33
Çözüldü 
simdi oldu iste -Nz yerine +Nz yapmam gerekiyormus. yardımlarınız icin tesekkür ederim.
derer, 14-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Sorguda Toplama Barkın Yalçınöz 7 176 28/12/2016, 20:20 ozguryasin
  Liste kutusu sütün hizlama ve biçim değiştirme hakkında nightashes 13 240 07/12/2016, 20:10 nightashes
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 255 06/12/2016, 03:07 maras321
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 168 09/11/2016, 12:31 maras321
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 389 08/11/2016, 14:35 knuur


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya