sürekli formda toplam aldırmak
Tarih
16/05/2013 12:50
Konu Sahibi
furkan
Yorumlar
10
Okunma
1761
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



furkan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
118
28/03/2009
5
Ankara
Ofis 2003
29/05/2016,15:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar ekli dosyayı inceleyebilirmisiniz?

sorun şu; sürekli formda süzülen verilerin toplamını aldırmak istiyorum,


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 77,02 KB / İndirme Sayısı: 7)
furkan, 28-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:43
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 58,72 KB / İndirme Sayısı: 9)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

furkan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
118
28/03/2009
5
Ankara
Ofis 2003
29/05/2016,15:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Ufuk bey, İlginiz için teşekkür ederim.
Ufuk bey yeni sorgu kriteri oluşturulduğunda istenilen sonucu alamamaktayım. tekrar ekli dosyayı inceleyebilirmisiniz?


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 67,71 KB / İndirme Sayısı: 1)
furkan, 28-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:43
Çözüldü 
Bayii süzgecide örneğe eklendi...

Eğer olmuyorsa girdiğiniz kriterleri belirterek soruna ulaştırın.


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 64,9 KB / İndirme Sayısı: 5)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

furkan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
118
28/03/2009
5
Ankara
Ofis 2003
29/05/2016,15:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Ufuk bey;

örneği inceledim şuana kadar istenilenler olmuş, ancak yeni bir sorgu kriteri daha eklediğimde yine çalışmadı,

nasıl yaptığınızıda anlatırsanız çok memnun olurum. Tekrar yeni eklenen dosyayı inceleyebilirmisiniz?

Saygılarımla

ayrıca form ilk açıldığında tüm verilerin göründüğü esnada "Sorgulanan Tüm Ürünlerin Toplamı" butonuna basıldığında tüm verilerin toplamını aldırmak bu mümkün mü?


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 73,48 KB / İndirme Sayısı: 2)
furkan, 28-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

furkan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
118
28/03/2009
5
Ankara
Ofis 2003
29/05/2016,15:35
Çözüldü 
Arkadaşlar formu tekrar güncelledim.

Yapmak istediği şey;

1- Hiçbir sorgulama yapılmadığında yani Form ilk açıldığında "Ürünleri Toplat" butonuna basıldığında ekrandaki tüm ürünlerin toplamını aldırma
2- Sorgulama yapıldığında ve "Ürünleri Toplat" butonuna basıldığında ekrandaki verilerin toplamını aldırma
3- İki tarih arası sorgulaması yapıldığında "Ürünleri Toplat" butonuna basıldığında ekrandaki verilerin toplamını aldırma

Şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 102,41 KB / İndirme Sayısı: 18)
furkan, 28-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 188 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 148 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 219 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 206 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 331 26/12/2016, 11:38 raburabu


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya