sürekli formda koşula göre butonu aktif etmek
Tarih
13/02/2009 15:27
Konu Sahibi
onur_can
Yorumlar
21
Okunma
5112
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



onur_can
Üye
Kullanici Avatari
Üye
22
8
08/11/2008
0
Tokat
Ofis 2010 32 Bit
08/12/2016,14:55
Çözüldü 
Selam arkadaşlar;
benim sorum şu, ekte gönderdiğim dosyada yatay isimli sürekli formum var. bu formda çıkış tarihi boş olanlarda sağındaki komut düğmesi aktif, boş olmayanlarda pasif olacak. Bunu yapmamın amacı boş olanlara direk bu butonla veri girmek...
Yardımlarınız için teşekkür..


Ek Dosyalar
.mdb   Düzenlenen Kayıt.mdb (Dosya Boyutu: 472 KB / İndirme Sayısı: 27)
 İyi olan tek şey bilgi ve kötü olan tek şey de cehalettir. (Sokrates)



Web Site Hazırlama Rehberi 
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:36
Çözüldü 
formun açıldığında olayına şu kodu deneyin
If IsNull(Me.[Çıkış Tarihi]) Then Me.Komut16.Enabled = True Else Me.Komut16.Enabled = False
Cevapla


nihatkr
Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Onursal
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
Ekteki örneği ineceleyin.


Ek Dosyalar
.rar   accesstr.rar (Dosya Boyutu: 21,25 KB / İndirme Sayısı: 81)
Cevapla


onur_can
Üye
Kullanici Avatari
Üye
22
8
08/11/2008
0
Tokat
Ofis 2010 32 Bit
08/12/2016,14:55
Çözüldü 
teşekkür ederim fakat ben Çıkış tarihi boş olan kaydın butonunu pasif yapmak istiyorum yada görünmez. Acaba form açıldığında kayıtları taratıp yaptırsak nasıl olur. for next le tarayabilirmiyiz?

teşekkürler..
 İyi olan tek şey bilgi ve kötü olan tek şey de cehalettir. (Sokrates)



Web Site Hazırlama Rehberi 
Cevapla


Tombakoglu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
109
7
27/01/2009
3
Eskişehir
Ofis 2007
28/12/2015,19:19
Çözüldü 
Teşekkür ederim,
C*E*L*O*Y*C*E hocam verdiğin komutla çalışıyor, nihatkr hocam senin örnekde çalışıyor fakat yanlış anlamadıysam ters olmuş;
Cevapla


nihatkr
Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Onursal
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
(13/02/2009, 17:56)Tombakoglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim,
C*E*L*O*Y*C*E hocam verdiğin komutla çalışıyor, nihatkr hocam senin örnekde çalışıyor fakat yanlış anlamadıysam ters olmuş;

Düz mantık işte. haklısın ters olmuş Img-grin
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablo kayıtlarının başka tablolardaki kayıt durumuna göre çaprazlanması uguruygar 3 103 3 saat önce ozanakkaya
  alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 68 07/12/2016, 18:14 murat dikme
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 192 06/12/2016, 03:07 maras321
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 288 03/12/2016, 00:13 m_demir
  Listede arama yapılanın seçimi aktif olması raburabu 3 95 01/12/2016, 08:42 raburabu


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya