sürekli formda koşula göre butonu aktif etmek
Tarih
13/02/2009 15:27
Konu Sahibi
onur_can
Yorumlar
21
Okunma
5237
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



onur_can
Üye
Kullanici Avatari
Üye
22
8
08/11/2008
0
Tokat
Ofis 2010 32 Bit
28/12/2016,23:44
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Selam arkadaşlar;
benim sorum şu, ekte gönderdiğim dosyada yatay isimli sürekli formum var. bu formda çıkış tarihi boş olanlarda sağındaki komut düğmesi aktif, boş olmayanlarda pasif olacak. Bunu yapmamın amacı boş olanlara direk bu butonla veri girmek...
Yardımlarınız için teşekkür..


Ek Dosyalar
.mdb   Düzenlenen Kayıt.mdb (Dosya Boyutu: 472 KB / İndirme Sayısı: 27)
 İyi olan tek şey bilgi ve kötü olan tek şey de cehalettir. (Sokrates)



Web Site Hazırlama Rehberi 
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.834
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:39
Çözüldü 
formun açıldığında olayına şu kodu deneyin
If IsNull(Me.[Çıkış Tarihi]) Then Me.Komut16.Enabled = True Else Me.Komut16.Enabled = False
Cevapla

nihatkr
Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Onursal
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ekteki örneği ineceleyin.


Ek Dosyalar
.rar   accesstr.rar (Dosya Boyutu: 21,25 KB / İndirme Sayısı: 81)
Cevapla

onur_can
Üye
Kullanici Avatari
Üye
22
8
08/11/2008
0
Tokat
Ofis 2010 32 Bit
28/12/2016,23:44
Çözüldü 
teşekkür ederim fakat ben Çıkış tarihi boş olan kaydın butonunu pasif yapmak istiyorum yada görünmez. Acaba form açıldığında kayıtları taratıp yaptırsak nasıl olur. for next le tarayabilirmiyiz?

teşekkürler..
 İyi olan tek şey bilgi ve kötü olan tek şey de cehalettir. (Sokrates)



Web Site Hazırlama Rehberi 
Cevapla

Tombakoglu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
109
7
27/01/2009
3
Eskişehir
Ofis 2007
28/12/2015,19:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkür ederim,
C*E*L*O*Y*C*E hocam verdiğin komutla çalışıyor, nihatkr hocam senin örnekde çalışıyor fakat yanlış anlamadıysam ters olmuş;
Cevapla

nihatkr
Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Onursal
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
(13/02/2009, 17:56)Tombakoglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim,
C*E*L*O*Y*C*E hocam verdiğin komutla çalışıyor, nihatkr hocam senin örnekde çalışıyor fakat yanlış anlamadıysam ters olmuş;

Düz mantık işte. haklısın ters olmuş Img-grin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 230 Dün, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 177 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 144 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 217 11/01/2017, 08:54 uiakouwr


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya