sürekli formda grafik oluşturma
Tarih
04/10/2012 09:39
Konu Sahibi
kokotuna
Yorumlar
13
Okunma
2379
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
merhaba arkadaşlar...
Ekli dosyada spt ve grafik bölümlerinden oluşan bir sürekli form mevcut
bu formda SPTN30 bölümen değerler giriliyor bu değerlere göre yanındaki grafik bölümünde hangi değeri girersem o değere ait olan yere bir nokta işareti koymak için ne yapmam gerekiyor....

İnşallah anlatabilmişimdir...


Ek Dosyalar
.rar   GRAFİK.rar (Dosya Boyutu: 17,06 KB / İndirme Sayısı: 17)
Cevapla


iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2016,11:19
Çözüldü 
Aşağıdaki kodlar ile Sorgu oluşturarak istediğiniz olur sanırım.

SQL Code
SELECT Tablo1.SPT, String([SPT],chrw(46)) AS GRAFİK
FROM Tablo1
GROUP BY Tablo1.SPT;

Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla


kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
kusura bakmayın ama sorguyu nasıl oluşturucam???
örnekte göstermeniz mümkünse çok sevinirim...
Cevapla


iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2016,11:19
Çözüldü 
Yeni bir sorgu açın tablo eklemeden Sql görünümüne geçerek bu kodları yapıştırın.
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla


kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
oldu ancak istediğim bu değil...
formda 10 20 30 40 50 ... diye giden değerlerin altına eğer spt örnek 10 sa formdaki 10un altına tek nokta koyması 20 yse 20 nin altına koyması gibi grafik mantığı... grafik oluşturmaya çalıştım aslında ancak sürekli formda grafik oluşturmama izin vermediği için böyle bir yöntemde işimi görebilir diye düşündüm...
Cevapla


iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2016,11:19
Çözüldü 
Bu sorunu /10 yaparak çözebilirsiniz
ayrıca sürekli formda grafik oluşturmaya izin verir
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Rapor oluşturma ertans 2 64 06/12/2016, 18:02 ertans
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 159 27/11/2016, 13:36 53rize
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 305 25/11/2016, 18:36 mehami
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 90 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 161 17/11/2016, 12:45 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya