Stok Programı Tarihe Göre Toplama
Tarih
25/02/2013 15:09
Konu Sahibi
farkli88
Yorumlar
6
Okunma
1836
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Merhabalar,

Siteden destek alarak yaptığım stok programında "GireniTopla" sorgusunda zannedersem bir hata yaptım. Farklı tarihlerde ama aynı stok ismine sahip ürünleri toplamıyor. Ama aynı gün içerisinde stok girişi yaparsak aynı isimli o malzemeleri topluyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   stok_22.01.2013.rar (Dosya Boyutu: 108,22 KB / İndirme Sayısı: 69)
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


accessdelisi
Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
315
30/10/2008
24
-
Ofis 2010 32 Bit
Dün,06:19
Çözüldü 
sorgudaki GTarih alanini sorgudan cikartirsan toplama islemi gerceklesir, gtarih alanini eklersen tarihe gore toplar
SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla


farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Konu kapanmıştır.
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Bu arada toplama işlemini Stok ismine göre yapmıyorsunuz değil mi? Bu tip işlerde Birincil Anahtar'a sahip alanları esas alarak işlem yapmanız esastır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
valla şu anda neye göre toplama yaptığımızı inanın bulamadım. Topluyor toplamasınada nasıl yapıyor derseniz açtım baktım ama çıkartamadım. Dosya ekte. Zahmet olmazda bakarsanız sevinirim. Yanlışımız varsa daha olayın başındayken çözebilirsek sevinirim.
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Ben Vba kısmında Sql kodunda Where şartında Stok Adına göre toplama yapmayın diye demiştim ancak siz sorgu ile çözüm üretmişsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablo kayıtlarının başka tablolardaki kayıt durumuna göre çaprazlanması uguruygar 3 126 Dün, 02:04 ozanakkaya
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 202 06/12/2016, 03:07 maras321
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 288 03/12/2016, 00:13 m_demir
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 341 30/11/2016, 12:01 donepezil
  açılır kutu secime göre yazı rengi ve sorgudan çağrılan ilişikli nesne (bit resmi) maras321 3 93 29/11/2016, 21:39 maras321


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya