Stok Programı Tarihe Göre Toplama
Tarih
25/02/2013 15:09
Konu Sahibi
farkli88
Yorumlar
6
Okunma
1867
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar,

Siteden destek alarak yaptığım stok programında "GireniTopla" sorgusunda zannedersem bir hata yaptım. Farklı tarihlerde ama aynı stok ismine sahip ürünleri toplamıyor. Ama aynı gün içerisinde stok girişi yaparsak aynı isimli o malzemeleri topluyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   stok_22.01.2013.rar (Dosya Boyutu: 108,22 KB / İndirme Sayısı: 69)
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

accessdelisi
Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
318
30/10/2008
24
-
Ofis 2010 32 Bit
20/01/2017,03:17
Çözüldü 
sorgudaki GTarih alanini sorgudan cikartirsan toplama islemi gerceklesir, gtarih alanini eklersen tarihe gore toplar
SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla

farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Konu kapanmıştır.
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:58
Çözüldü 
Bu arada toplama işlemini Stok ismine göre yapmıyorsunuz değil mi? Bu tip işlerde Birincil Anahtar'a sahip alanları esas alarak işlem yapmanız esastır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
valla şu anda neye göre toplama yaptığımızı inanın bulamadım. Topluyor toplamasınada nasıl yapıyor derseniz açtım baktım ama çıkartamadım. Dosya ekte. Zahmet olmazda bakarsanız sevinirim. Yanlışımız varsa daha olayın başındayken çözebilirsek sevinirim.
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:58
Çözüldü 
Ben Vba kısmında Sql kodunda Where şartında Stok Adına göre toplama yapmayın diye demiştim ancak siz sorgu ile çözüm üretmişsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 291 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 209 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 215 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 168 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 94 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya