Sql İle Listenin İlk 10 Satırını Görüntülemek
Tarih
10/04/2009 16:14
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
3428
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
sql de listenin ilk 10 satırını görüntülemek için nasıl nasıl yazmamız lazım
select *1o gibi birşeydi
@benbendedeilem
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
Select top 10 Alan1, Alan2 From Tablo
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question Buton ile media player açtırıp ilgili videoyu görüntülemek?? kesoka 2 146 06/09/2016, 09:38 kesoka
Çözüldü Listenin toplamlarını metin kutularında göstermek kenan827 2 309 13/03/2016, 12:20 kenan827
Çözüldü altveri sayfasına bağlı kayıtları görüntülemek mehmetb84 4 296 30/12/2015, 15:59 mehmetb84
Çözüldü Bir formdaki liste satırını tıklayarak değişik formları açmak yucel62 6 1.698 25/03/2014, 07:25 yucel62
Çözüldü Formdaki evet ve Hayır sayılarının toplamını bir metin kutusunda görüntülemek sfenksturk 6 1.844 18/10/2012, 22:39 yorum70


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya