SQL BAĞLANTILI OTOPARK TAKİP
Tarih
16/03/2011 13:30
Konu Sahibi
kral55011
Yorumlar
2
Okunma
2336
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kral55011
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
5
02/12/2010
0
Samsun
Belirtilmemiş
06/05/2014,23:11
Çözüldü 
SLM;
vb de Sql bağlantılı otopark takip programı yapmak gerekiyor bu konuda
bana yardım edebilirmisiniz...
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:08
Çözüldü 
siz yapacaksanız biz takıldıgınız yerde yardım ederiz,ama ben yapamam diyor ve ücretli birşey istiyorsanız yönetimimiz ile iletişime geçin lütfen
Cevapla


tekiner2323
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... T....
20
3
02/05/2011
0
Elazığ
Belirtilmemiş
03/06/2011,00:22
Çözüldü 
arkadaşım Sql bağlantılı otoparkı yaptınımı??
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Otopark Çalışan Bilgileri Sorgulama Yarım pls?? tekiner2323 14 3.508 11/05/2011, 23:43 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya