sorgulama
Tarih
13/12/2010 13:50
Konu Sahibi
tteoman
Yorumlar
3
Okunma
979
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



tteoman
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
8
28/12/2009
0
Muğla
Ofis 2000
11/10/2012,22:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
fatura sorgalama programında sorgulama yapamıyorum. abone no 4223 arkadaşım mehmet bilgi e ait. Sorgulama yapabilmem için abone nosunu yerine koyabiliyorum ama sorgulama düğmesini çalıştıramıyorum. Bu konu daki yardımlarınızı bekliyorum örnek program turkanf. Teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   turkan.rar (Dosya Boyutu: 26,43 KB / İndirme Sayısı: 10)
tteoman, 28-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
"Çöp kutusuna" açmış olduğunuz konu Access Sorular ve Cevaplar kategorisine taşınmıştır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın tteoman;
Girdiğiniz sitnin kaynak kodlarına bakın. (tarayıcınızda kaynağı göster diye bir bölüm vardır) Oradan "sorgula" tuşunun item numarasını bulmaya çalışın. Olmadı o kodları herhangi bir web sayfası hazırlama programına kopyalayıp , oradan görmeye çalışın. Bulduğunuzda "click" olayı hazırlatın. Burada web servislerden sorgulama yapma örnekleri çok. Forumumuzda "wbservis" diye aratırsanız bir çok sonuç göreceksiniz. İncelerseniz programınızın ileriki aşamalarında işinize yarayacak çok bilgi bulacaksınız.
Saygılarımla, iyi çalışmalar.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

tteoman
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
8
28/12/2009
0
Muğla
Ofis 2000
11/10/2012,22:55
Çözüldü 
ilginize teşekkürler. Bağkur sorgulamayı yapmıştım orda id olarak belirtmişti butonu ama burda value olarak belirtmiş ve oluşturduğumuz click çalışmıyor. Ama bilgi insanın peşinden koşturmaz önemli olan bizim onun peşinden koşturmamız..Saygılar
tteoman, 28-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgulama Problemi accessdelisi 4 3.263 12/09/2016, 18:32 accessdelisi
  Sorgulama uygulaması yardımı asar800 11 599 12/05/2016, 19:53 atoz112
  form üzerinde birden fazla kritere göre sorgulama yapma mburakt 5 428 04/05/2016, 11:05 mburakt
Çözüldü Veri tabanında sorgulama.. naftalin 4 437 25/12/2015, 00:34 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama ile Grafik oluşturma Erhan Güzel 4 721 13/07/2015, 14:32 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya