Sorgulama kriterlerinin form sayfasındakı combobox lardan alınması
Tarih
19/07/2010 15:54
Konu Sahibi
playlifeamap
Yorumlar
11
Okunma
3075
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



playlifeamap
Üye
Kullanici Avatari
Üye
G.... D....
10
3
16/07/2010
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
25/12/2011,14:20
Çözüldü 
Sayın Hocalarım

Yardımınızı istedigim konu :

Sorgulamalarda bulunan alanlara ait sorgu kriterlerinin formda oluşturduğumuz kutucuklardan alınması. Örnekte yer alan formda 3 adet Combo box ve yanında onay kutucuğu var işaretlenen ve seçilen kutulardaki değerlere göre Düğmeye basılınca sorgunun çalışmasının sağlanması.

Şimdiden tesekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 15,38 KB / İndirme Sayısı: 31)
playlifeamap, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


playlifeamap
Üye
Kullanici Avatari
Üye
G.... D....
10
3
16/07/2010
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
25/12/2011,14:20
Çözüldü 
2003 versiyonunu da ekliyorum.
Ilgilenen arkadaslara cok tesekkur ederim.


Ek Dosyalar
.rar   ornek2003.rar (Dosya Boyutu: 15,48 KB / İndirme Sayısı: 27)
playlifeamap, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Sayın playlifeamap;
Benim anladığım şekliyle çözümü ektedir.
Farklı bir şey ise istediğiniz menfi müspet dönüş yapınız.
Bulunduğunuz yerlere selam edin bizlerden. Anladınız siz onu.
Hayırlı Akşamlar.


Ek Dosyalar
.zip   SECEREK_KRITER_SORGULAMA_KUR@L.zip (Dosya Boyutu: 20,59 KB / İndirme Sayısı: 80)
Cevapla


playlifeamap
Üye
Kullanici Avatari
Üye
G.... D....
10
3
16/07/2010
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
25/12/2011,14:20
Çözüldü 
+rep

Sayın Kur@l ,

Bakabildiğim kadarıyla sorunumu çözmüş gözüküyorsunuz.
Bu akşam daha detaylı inceleme fırsatım olacak.
Kutsal topraklara sizin selamınızı iletiyorum : )
Çok teşekkür ederim. Sizede hayırlı aksamlar.

Not Yukaridaki " +1" sallayan figür insallah iyi anlamdadir. Hoşuma gittiğinden koydum.
playlifeamap, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:25
Çözüldü 
Teşekkürler sn. Kur@l hocam, eklediğiniz örnekteki formun "Form Görünümü"nü "Sürekli Form" olarak değiştirirsek daha kullanışlı olacak, nacizhane fikrim. Ayrıca +rep
Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Teşekkürler sayın Kur@l ve sledgeab hocalarım..
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 179 10/10/2016, 11:05 atoz112
  Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 217 16/09/2016, 11:00 atoz112
  Sorgulama Problemi accessdelisi 4 3.198 12/09/2016, 18:32 accessdelisi
  Combobox'ın kayıt Kaynağı'nı değere göre değiştirme hasanak2 13 589 12/09/2016, 10:55 atoz112
  Combobox kullanımında Run-time error ‘3070’ hatası Yunus Bozkurt 31 619 08/09/2016, 17:29 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya