Sorgudaki bakiye kısmının en son değerini ilk açılan formda görüntüleme
Tarih
25/11/2009 17:40
Konu Sahibi
iozcan
Yorumlar
5
Okunma
1495
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



iozcan
<%ASP Coder%>
Kullanici Avatari
Üye
İ.... N.... Ö....
32
9
21/11/2009
14
Antalya
Ofis 2003
01/01/2014,16:57
Çözüldü 
Tekrar Merhaba gine ben Img-grin

Bu seferki sorum biraz farklı.

Sayenizde Kasa-Avans takip programını bitirmek üzereyim. Çok yakında da accesstr.net üyeleriyle paylaşacağım.Fakat bir sorum olacak. İlk açılışa ayarladığım anasayfa isimli forma bir kutu eklemek istiyorum kasa genel durum gibisinden. Yani amacım kasaicmal sorgusundaki bakiye sütununun en son değerini anasayfada göstermek. İçimden gelmeyerek de olsa isteyeceğinizi düşünerek programın son halini ekledim. İstediğim nası yapacağımı bana öğretmeniz. hazıra alışınca olmuyor birşeyler öğrenemiyoruz. mümkünse anlatarak yardımcı olurmusun seruz usta ?

Teşekkürler.


(Bu arada Dosya boyutu bu kadar neden büyüdü anlamadım. formlardaki arkaplan resimlerinin çözünürlükleri yüksek ondan olabilirmi?)

bu arada incelemek isteyenler için parolası 4239993 Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   Kasa Takip.rar (Dosya Boyutu: 663,86 KB / İndirme Sayısı: 19)
Profesyonel bir programcının interaktif ortamda üretemeyeceği hiçbirşey yoktur.

(bkz:google mühendisleri Html ortamında quake2 oynadı)
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
Peki, daha önce anlattıklarımızı incelesen daha iyi olmaz mı?

Access Dersleri 
Access Videoları 
Access Örnekleri 

Bu da senin işini görecek olan fonksiyon:
Dsum ve Sum İşlevi 
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


iozcan
<%ASP Coder%>
Kullanici Avatari
Üye
İ.... N.... Ö....
32
9
21/11/2009
14
Antalya
Ofis 2003
01/01/2014,16:57
Çözüldü 
http://www.accesstr.net/konu-dsum-ve-sum-islevi.html

abi bu örnekte buLamadım o kodu sum ve Dsum toplamaya yarıyor benim istediğim sorgudaki bakiye kısmındaki en son değeri formda görüntülemek ?
Profesyonel bir programcının interaktif ortamda üretemeyeceği hiçbirşey yoktur.

(bkz:google mühendisleri Html ortamında quake2 oynadı)
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
İlgili formda yeni metin kutusu yarat.
Metin Kutusunun kayıt kaynağına aşağıdaki kodu yerleştir.

Kod:
=DSum("[GİREN TUTAR]-[ÇIKAN TUTAR]";"KASA")


Not: Seni uyardığım halde, KASA tablosundaki [GİREN TUTAR] ve [ÇIKAN TUTAR]
alanlarında hala değersiz veriler var. Bu alanlarda değersiz veri olmaması gerekir.
Bu alanları 0 olarak düzeltmelisin, yoksa sonuç yanlış çıkıyor.

Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
bi de yapılmaması gereken ölümcül hatalar okunmalı eğer field isimleri böyleyse
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


iozcan
<%ASP Coder%>
Kullanici Avatari
Üye
İ.... N.... Ö....
32
9
21/11/2009
14
Antalya
Ofis 2003
01/01/2014,16:57
Çözüldü 
seruz usta tablodaki giren tutar ve çıkan tutar alanlarının vrsayılan değeri olarak 0 koydum sonuç yanlış çıkmıyor artık. Anasayfaya da koydm kasa durumu gibisinden. güzel oldu eline sağlık. Teşekkürler. Seruz usta bişe sorcam görüntü ve mantık açısından nasıl bir çalışma oldu benim yaptığım program ? bi görüş bildirirsen sevinirim.
Profesyonel bir programcının interaktif ortamda üretemeyeceği hiçbirşey yoktur.

(bkz:google mühendisleri Html ortamında quake2 oynadı)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 338 30/11/2016, 12:01 donepezil
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 157 27/11/2016, 13:36 53rize
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 305 25/11/2016, 18:36 mehami
  Açılan kutuda girilen ürün kodu yoksa, form açma ferhatozge 9 205 23/11/2016, 23:45 ozanakkaya
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 90 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya