sorguda tarih filtreleme
Tarih
17/01/2014 18:21
Konu Sahibi
enmerel
Yorumlar
7
Okunma
1387
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



enmerel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... M....
23
29/11/2013
0
Ankara
Ofis 2007
03/10/2016,21:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar;
Ben sorguda güncel ayın 15 i ile bir önceki ayın 15 i arasını filtrelemek istiyorum ancak beceremedim
Yardımlarınız bekliyorum...
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.838
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:24
Çözüldü 
iki tarih aralığı olarak formumuzun arama motorunda arayın çok örnek bulacaksın..
Cevapla

enmerel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... M....
23
29/11/2013
0
Ankara
Ofis 2007
03/10/2016,21:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İlginiz için teşekkür ederim ancak forumda inceledigin kadarıyla sorguda filtreleme yaparken hep filtrelenecek tarih araligini baska bir formdan almışlar. Benim yapmaya çalıştığım sorguda ölçüt olarak tarih aralığı girmeden guncel ayin 15 i ile bir önceki ayın 15 i arasını filtrelemek yani herhangi bir şekilde tarih bilgisi girişi olmadan gerçekleştirmeye çalışıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
İlginiz için peşinen Teşekkür ederim.
Cevapla

nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 

Visual Basic Code
 Between "15." & Format(DateAdd("m";-1;Date());"mm.yyyy") And "15." & Format(Date();"mm.yyyy") olarak deneyiniz.


nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

metbal
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
97
12/01/2013
3
Ankara
Ofis 2013 32 Bit
21/01/2017,13:03
Çözüldü 
Sponsor Reklam
nsahin hocam Bursa'da mısınız? Ne iş yapıyorsunuz?
Cevapla

enmerel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... M....
23
29/11/2013
0
Ankara
Ofis 2007
03/10/2016,21:21
Çözüldü 
Between "15." & Format(DateAdd("m";-1;Date());"mm.yyyy") And "15." & Format(Date();"mm.yyyy") olarak deneyiniz.

ilginiz için teşekkür ederim.
Tanımlanmamış 'format' işlevi şeklinde hata veriyor...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Çapraz sorguda Between Like komutu orderyazbim 4 145 17/01/2017, 00:52 orderyazbim
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 185 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Raporda filtreleme onay kutusu ile nightashes 3 148 12/01/2017, 18:53 nightashes
  Liste kutusu filtreleme nightashes 2 85 11/01/2017, 18:14 nightashes
  Access Sorguda Toplama Barkın Yalçınöz 7 178 28/12/2016, 20:20 ozguryasin


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya