sorguda parametre
Tarih
06/10/2013 11:37
Konu Sahibi
hözsoy
Yorumlar
1
Okunma
725
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Herkese kolay gelsin; kendime göre basit bir günlük yoklama çizelgesi hazırladım vukaatlarına göre üç tane alt form yaptım öyle bir paremetre yapayım ki o tarihte personel nerde olduğunu görelim izinde mi? çalışıyor mu? günlük izin mi aldı? bunun için üç alt formada aynı tarihli parametre girdim olmadı yardımlarınızı bekliyorum


Ek Dosyalar
.rar   db1.rar (Dosya Boyutu: 60,69 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla


AMED AMEDOGLU
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
2
11/10/2013
0
29/05/2014,14:06
parametreyi KULLANMA PARAMETRESİZ DENE
+repBİLDİGİNİ PAYLAŞMAK SÜNNETTİR +rep
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  SORGUDA GRUPLAMA PROBLEMİ nadinb 0 927 11/11/2013, 14:24 nadinb
  Sorguda Yürüyen Bakiye Problemi fy2009a 2 1.301 02/01/2013, 22:14 ozguryasin
  Alt Sorguda Enaz İle Ençok Değerleri Bulma Rikay06 1 963 17/05/2011, 16:45 Coskun0559
  Sorguda Boş olan değerlerin sütünları görünmemesi için ne yapabilirim? iozcan 5 1.503 05/11/2010, 07:38 benremix
  sorguda gündüz ve akşam verilerinin işlenmesi hakkında ATAKIMI1 7 1.656 08/10/2010, 09:44 assenucler


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya