Sorguda ondalık hane sorunu ?
Tarih
14/04/2011 21:52
Konu Sahibi
Mecnun24
Yorumlar
5
Okunma
1860
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Mecnun24
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... G....
245
28/02/2010
89
Denizli
Ofis 2003
Dün,23:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar.. ekte sunduğum basit bir çalışmam var. Anaformdaki sorgu verileri üç tablodan alıyor (Tblpaketlenen,Tblsatislar,Tbluretim). Tablolardaki verilerde hiç virgülden sonra iki haneden fazla ondalığı olan sayı olmamasına rağmen; sorgu sonucundaki kg. ların çoğunda virgülden sonra uzayıp giden rakamlar çıkıyor. Çarpma bölme işlemi olsa anlayacağım fakat sadece toplamları alıyor sorgu. Neden böyle rakamlar çıkıyor çözemedim. yardım ederseniz sevinirim.tşkrler.


Ek Dosyalar
.rar   üretim.rar (Dosya Boyutu: 78,65 KB / İndirme Sayısı: 6)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Ben örneğinizde yer alan sorgularınızı inceledim, xxxx,xx şeklinde olduğunu gördüm. Bahsettiğiniz gibi virgülden sonra uzayıp giden rakamları göremedim. Diğer arkadaşlarda inceleyip dönerlerse netletleşir. Belkide ben algılayamamışımdır.
Cevapla

Mecnun24
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... G....
245
28/02/2010
89
Denizli
Ofis 2003
Dün,23:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
görünüş olarak xxxx,xx şeklinde ama rakamı tıklarsanız ondalık hanenin uzadığını göreceksiniz.tşkrler.
görünüş olarak xxxx,xx şeklinde ama rakamı tıklarsanız ondalık hanenin uzadığını göreceksiniz.tşkrler.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
SrgdevirAna Sorgusundaki Kalan alanının satırını

Kod:
Kalan: Yuvarlak(Topla([Toplaiplik_paketlenen]-[ToplaKG]);2)

olarak düzenleyerek denermisiniz.

Cevapla

Mecnun24
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... G....
245
28/02/2010
89
Denizli
Ofis 2003
Dün,23:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ellerinize sağlık sonuç doğru.. fakat böyle olması düşündürücü
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Çapraz sorguda Between Like komutu orderyazbim 4 137 17/01/2017, 00:52 orderyazbim
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 220 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 86 02/01/2017, 20:08 m_demir
  Rapor Önizleme Sorunu m_demir 9 193 01/01/2017, 05:52 ozanakkaya
  Access Sorguda Toplama Barkın Yalçınöz 7 168 28/12/2016, 20:20 ozguryasin


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya