Sorguda ki bilginin rapor da istenilen sekilde cikmamasi
Tarih
21/12/2010 11:40
Konu Sahibi
Subco
Yorumlar
19
Okunma
4691
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
227
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
03/12/2016,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaslar Merhaba,
EK'te gönderdiğim veri tabanından aşağıdaki şekilde rapor almak istiyorum.
Alıntı:resim

Bunun icin hazirladigim qry_aylikPuantaj sorgusunda;
calisan personelin: santiye no; mrk no; adi soyadi; tarih; Gunn(gunun sayisayal degeri);ay;isbasi tarihi;profession; PErId; Whour(normal saat); OTime(fazla mesai);gun(gunun adi); GS(gunun sayisaldegeri); Gun1 (gunun sayisal degeri);Gdegeri(gunun sayisal degeri yani carsamba ise 4 cuma ise 6 gibi) diger alanlar ise expression.
Veritabaninda ki report1 ve report1-1 de denemeler yaptim ama bir turlu rapor daki formata sorgu bilgilerini getiremedim.
Raporda bir kisi icin sekiz satir var;
N mesai = tarihine gore, gdegeri 6 nin disinda ki Whour lar buraya yazilacak.
Calismadan odenen Cuma = gdegeri 6 ve whour da ki saati yazilacak.
Calismadan odenen RT = bos kalacak
Raporlu odenen = bos kalacak
Izinli odenen = izinli olanlar (simdi burada yok)
Fazla Mesai = Gdegeri 6 nin disindaki OTime lar yazilacak
Calisilan Cuma = Gdegeri 6 olan ve OTime lari olanlar yazilacak
Calisilan R.T. = Buraya da resmi tatiller yine sistemden gdegerine gore gelecekler.

Bu konuda lutfen yardimci olabilirmisiniz.

Saygilar

Subco



Ek Dosyalar
.rar   swgcc2003raporcal.rar (Dosya Boyutu: 271,74 KB / İndirme Sayısı: 10)
İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sayın subco bu şekilde tüm programı neredeyse biz yapmış oluyoruz. Site Kuralları madde 22'ye lütfen dikkat ediniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
227
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
03/12/2016,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.alpeki99,
Rica ederim oyle bir maksadi amacimiz olamaz. Husnu zanniniza saygi duyarim.
Bu tur bir raporlamaya formda rastlayamadim. Takdir edersiniz ki yapabilirlik ihtimalim olsaydi inanin Sizleri rahatsiz etmezdim. Bunu daha onceki konularda da belirtmeye calistim. Ancak bu sorunum farkli, bildiginiz gibi veri kaynaginda ki bilgiyi; rapor da ki textbox lara IIF lerle yazdirmaya calistim, ancak ilk satirlari(raporda) yaziyor, sonraki satirlarda kodlar calismiyor. Benim istirhamim odur ki; bunun yapilabirlik yolunun; bu konuda ki bilgi sahibi arkadaslarin yardim ve katkilari ile cozebilmem.
Belki meramimi tam olarak anlatamadim ama, Sizin dusundugunuz gibi bir niyetimiz ASLA yoktur.

yardimci olsanizda olmasanizda cok tesekkur ederim.

Saygilar

Subco

İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,10:26
Çözüldü 
Sn Subco,

Yukarıda yazmış olduğunuz açıklama yeterli değil,

Sorununuz istediğiniz gibi sorgu oluşturamadığınızdamı yoksa sorgunuz tamamda bunu rapora dökememektemi anlaşılmıyor.

Daha detaylı ve anlayabileceğimiz bir açıklama yaparsanız yardımcı olmaya çalışalım.
Please return your positive or negative ...
Cevapla

Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
227
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
03/12/2016,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn horozufuk,
veriyi Sizinde goreceginiz uzere sorguda (qry_aylikpuantaj) goruyorum. bu bilgieri;
gdeger bilgisine gore; report1 de belirtilen alanlara yazdiramiyorum. yada raporda gosteremiyorum. Tersden gidersek rapor da ki bilgileri alabilmem icin sorgularda nasil bir degisiklik olabilir, bilmiyorum bu nasil olacak ama.


Ilginiz icin cok tesekkur ederim.

Saygilar

Subco

İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
227
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
03/12/2016,13:10
Çözüldü 
Arkadaslar yardimci olabilirmisiniz?
Saygilar,
subco

İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Çapraz sorguda Between Like komutu orderyazbim 4 139 17/01/2017, 00:52 orderyazbim
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 78 06/01/2017, 22:41 nightashes
  ekleme sorgusunu istenilen sayıda çalıştırmak hbal09 12 351 06/01/2017, 15:37 atoz112
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 86 02/01/2017, 20:08 m_demir
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 7 267 01/01/2017, 14:07 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya