Sorguda 30 dk ve Üstü
Tarih
29/12/2010 15:57
Konu Sahibi
by body 1
Yorumlar
2
Okunma
800
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



by body 1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
19/01/2010
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
13/03/2014,10:00
Çözüldü 
Arkadaşlar herkese merhaba ,
Takıldığım konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Yaptığım sorguda sadece 30 dk ve üstü duruş sürelerini görebilmem için nasıl bir deyim yada kod yazmam gerekli.Yardımlarınızdan dolayı şimdiden tşkr.


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 29,81 KB / İndirme Sayısı: 4)
by body 1, 19-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,23:20
Çözüldü 
DURUŞSÜRESİSAATİ alanı ölçütüne
>=0,3 yazıp deneyin
Cevapla


by body 1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
19/01/2010
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
13/03/2014,10:00
Çözüldü 
Hocam Tşkr.Tamamdır.
by body 1, 19-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorguda aynı kaydın birden çok listelenmesi atyaty 6 136 01/12/2016, 11:17 atoz112
  Sorguda yürüyen bakiye sorunu. Mecnun24 21 428 14/11/2016, 08:48 ates2014
  Sorguda Kullanıcı Adını alma tufanbal 4 125 08/11/2016, 08:10 tufanbal
  Sorguda arasında formülünde yardıma ihtiyacım var okumas 9 399 11/10/2016, 09:35 okumas
  Sorguda kriteri boş bırakma için yardım. okumas 3 170 24/09/2016, 11:43 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya