Sorgu Sonucunu Forumda Gösterme
Tarih
15/07/2013 16:45
Konu Sahibi
siyahca
Yorumlar
4
Okunma
1383
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



siyahca

Kullanici Avatari
Özel Üye
80
13/07/2012
0
İzmir
Diğer
Dün,23:12
Çözüldü 
Herkese merhabalar;
Öncelikle siteyi çok beğendim.Çok fazla yarar sağlayacak bilgi var ve bir çok şeyde öğrenmeye siz üstatlar sayesinde devam ediyorum.

Benim küçük bir sorum olacak.benim bir sorgum var.Ve sorgumun sonucuda var tabiki.Bu sonucu forumda (anasayfam) nasıl gösterebilirim?

Ayrıca mesela herhangibir veri değiştiğinde (sorgu ile ilgili olarak) sorgumun sonucuda güncel bir şekilde anasayfamda yer alırmı?

Sorum hakkında küçük bir kaç resim.

teşekkürler,herkese iyi çalışmalar

resim

resim
Cevapla


mhmtogz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M....
163
10/01/2013
9
Çanakkale
Ofis 2003
03/03/2016,18:00
Çözüldü 
soru sonucu derken toplama çıakrma gibi bir işlem mi? açtığın formu ana forma alt form yaparak gösterebilirisin.. ama örnek eklersen daha fazla yardımcı çıkar ...
Cevapla


siyahca

Kullanici Avatari
Özel Üye
80
13/07/2012
0
İzmir
Diğer
Dün,23:12
Çözüldü 
(15/07/2013, 19:27)mhmtogz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: soru sonucu derken toplama çıakrma gibi bir işlem mi? açtığın formu ana forma alt form yaparak gösterebilirisin.. ama örnek eklersen daha fazla yardımcı çıkar ...

alt forum istemiyorum sadece küçük bir kutuda sorgunun sonucu olan rakamı göstersin yeter
Cevapla


mhmtogz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M....
163
10/01/2013
9
Çanakkale
Ofis 2003
03/03/2016,18:00
Çözüldü 
Sorguda yaptığınız işlem ne??

Metnin Denetim kaynağı kısmına
toplama için
=DCount("[SORGUDAKİ ID ALANIN ADI]";"[SORGU ADI]")
veya
saydırma için
=DSum("[SORGUDAKİ ID ALANIN ADI]";"[SORGU ADI]")

bunları kullanabilirsin... daha fazla bilgi için örnek eklemelisin 2003 olursa daha iyi olur...
Cevapla


siyahca

Kullanici Avatari
Özel Üye
80
13/07/2012
0
İzmir
Diğer
Dün,23:12
Çözüldü 
(16/07/2013, 00:53)mhmtogz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorguda yaptığınız işlem ne??

Metnin Denetim kaynağı kısmına
toplama için
=DCount("[SORGUDAKİ ID ALANIN ADI]";"[SORGU ADI]")
veya
saydırma için
=DSum("[SORGUDAKİ ID ALANIN ADI]";"[SORGU ADI]")

bunları kullanabilirsin... daha fazla bilgi için örnek eklemelisin 2003 olursa daha iyi olur...

Yardımınız için çok teşekkür ederim.Sorunum Çözüldü.Artık sorgu sonucumu anasayfamda (forum) gösterebiliyorum

iyi çalışmalar
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgu ile Karakter Ayırma Hk. rknbrlz 9 114 5 saat önce atoz112
  Raporda yılı gösterme ertans 8 183 06/12/2016, 14:39 atoz112
  web sayfasının belli bir kısmını gösterme maras321 2 85 30/11/2016, 17:38 maras321
  Tablomu hangi sorgu rapor kullanıyor atyaty 5 207 29/11/2016, 14:14 atyaty
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 203 14/11/2016, 18:43 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya