Sorgu Sonucunu Forumda Gösterme
Tarih
15/07/2013 16:45
Konu Sahibi
siyahca
Yorumlar
4
Okunma
1409
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



siyahca

Kullanici Avatari
Özel Üye
83
13/07/2012
0
İzmir
Diğer
Bugün,10:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese merhabalar;
Öncelikle siteyi çok beğendim.Çok fazla yarar sağlayacak bilgi var ve bir çok şeyde öğrenmeye siz üstatlar sayesinde devam ediyorum.

Benim küçük bir sorum olacak.benim bir sorgum var.Ve sorgumun sonucuda var tabiki.Bu sonucu forumda (anasayfam) nasıl gösterebilirim?

Ayrıca mesela herhangibir veri değiştiğinde (sorgu ile ilgili olarak) sorgumun sonucuda güncel bir şekilde anasayfamda yer alırmı?

Sorum hakkında küçük bir kaç resim.

teşekkürler,herkese iyi çalışmalar

resim

resim
Cevapla

mhmtogz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M....
163
10/01/2013
9
Çanakkale
Ofis 2003
03/03/2016,18:00
Çözüldü 
soru sonucu derken toplama çıakrma gibi bir işlem mi? açtığın formu ana forma alt form yaparak gösterebilirisin.. ama örnek eklersen daha fazla yardımcı çıkar ...
Cevapla

siyahca

Kullanici Avatari
Özel Üye
83
13/07/2012
0
İzmir
Diğer
Bugün,10:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(15/07/2013, 19:27)mhmtogz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: soru sonucu derken toplama çıakrma gibi bir işlem mi? açtığın formu ana forma alt form yaparak gösterebilirisin.. ama örnek eklersen daha fazla yardımcı çıkar ...

alt forum istemiyorum sadece küçük bir kutuda sorgunun sonucu olan rakamı göstersin yeter
Cevapla

mhmtogz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M....
163
10/01/2013
9
Çanakkale
Ofis 2003
03/03/2016,18:00
Çözüldü 
Sorguda yaptığınız işlem ne??

Metnin Denetim kaynağı kısmına
toplama için
=DCount("[SORGUDAKİ ID ALANIN ADI]";"[SORGU ADI]")
veya
saydırma için
=DSum("[SORGUDAKİ ID ALANIN ADI]";"[SORGU ADI]")

bunları kullanabilirsin... daha fazla bilgi için örnek eklemelisin 2003 olursa daha iyi olur...
Cevapla

siyahca

Kullanici Avatari
Özel Üye
83
13/07/2012
0
İzmir
Diğer
Bugün,10:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(16/07/2013, 00:53)mhmtogz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorguda yaptığınız işlem ne??

Metnin Denetim kaynağı kısmına
toplama için
=DCount("[SORGUDAKİ ID ALANIN ADI]";"[SORGU ADI]")
veya
saydırma için
=DSum("[SORGUDAKİ ID ALANIN ADI]";"[SORGU ADI]")

bunları kullanabilirsin... daha fazla bilgi için örnek eklemelisin 2003 olursa daha iyi olur...

Yardımınız için çok teşekkür ederim.Sorunum Çözüldü.Artık sorgu sonucumu anasayfamda (forum) gösterebiliyorum

iyi çalışmalar
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 46 Dün, 16:59 siyahca
  Yemek Sipariş Portalı 4 Sorgu Ekleme al1en 2 123 18/01/2017, 00:26 ozanakkaya
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 225 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 195 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 151 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya