Sorgu Kullanmadan Rapor Çıkarma
Tarih
04/01/2010 17:41
Konu Sahibi
volger
Yorumlar
11
Okunma
3454
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



volger
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
20/10/2009
0
Adana
Ofis 2007
21/10/2016,08:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sevgili Arkadaşlar,

Ben Access 2007 kullanıyorum. Rapor kaynağı olarak sorgu kullanmadan rapor çıkarmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...
volger, 20-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:volger
Site Kurallarını tekrar okuyunuz.Sorularınızı ilgili bölümün soru ve cevapları bölümüne açınız.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
13/01/2017,16:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Niçin böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunuzu açıklayabilir misiniz?
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
(04/01/2010, 17:41)volger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Arkadaşlar,

Ben Access 2007 kullanıyorum. Rapor kaynağı olarak sorgu kullanmadan rapor çıkarmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...

Sn volger, raporlamanın iki yolu vardır. Ya tablodan ya da sorgudan veri almak zorundasınız. Ha birde form üzerinde ilişkisiz metin kutularına dodurduğunuz verileri rapora aktarabilirsiniz ama ne kadar doğru olur tartışılır. Seruz hocam gibi bende nedenini merak ediyorum. Saygılarımla
Cevapla

volger
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
20/10/2009
0
Adana
Ofis 2007
21/10/2016,08:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Uzman kardeşlerim,
Sorgu kaynağı olarak rapor çıkarmak istemememin nedeni direk ana form panelinden butona basarak makro ile raporu çıkarmak. Sözgelimi alttaki search'ten yararlanarak ilgili raporu oluşturabilmek istiyorum. Ancak bu şekilde arayüzü hazırlanmış tam bir program gibi kullanıma sunulabilinir. Yardımlarınız lütfen! Teşekkürlerimle...
volger, 20-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
13/01/2017,16:37
Çözüldü 
Alıntı:direk ana form panelinden butona basarak makro ile raporu çıkarmak
Macro ile kaynak olarak sorgu kullanan bir raporu çıkarabilirsiniz.

Örneğinizi gönderirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

Çünkü tam olarak ne yapmak istediğinizi veya neyi yapamadığınızı anlayamadım.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 215 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 68 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 77 02/01/2017, 20:08 m_demir
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 7 250 01/01/2017, 14:07 atoz112
  Rapor Önizleme Sorunu m_demir 9 184 01/01/2017, 05:52 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya