Sorgu ile indeks oluşturmak
Tarih
20/01/2011 14:44
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
5
Okunma
1426
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



temre
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... M....
253
19/02/2010
0
İstanbul
Ofis 2010
10/01/2017,23:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
[/align]Merhaba.
Ek örnekte Query1 sorgusu ile Table2 tablosu oluşturuyorum. Table2 yi oluştururken bu tabloda indeks te oluşturmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar, saygılar.


Ek Dosyalar
.rar   vt3.rar (Dosya Boyutu: 9,6 KB / İndirme Sayısı: 4)
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın temre anladığım kadarıyla sorunuz şu linkteki  sorunla aynı gibi. Bir inceler misiniz?
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

temre
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... M....
253
19/02/2010
0
İstanbul
Ofis 2010
10/01/2017,23:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın hocam, gösterdiğiniz link güzel bir çözüm. Bence uygun. Ancak yine de yapılabilirliği var mı diye sormak istedim Img-grin Sorgu sırasında ID oluşturmak mümkün mü?

Teşekkür ederim.
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın temre;
Bildiğim kadarıyla sorgu sırasında id oluşturmak için, mutlaka bir form veya başka bir tabloya ihtiyaç duyulur. (formda arama da yaptım) Tabii bu benim bildiğim. Eğer aksi söz konusuysa üstadlar mutlaka söyler.

Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sorgu kullanmadığım için öyle bir özellik varmı bilemiyorum ancak sayın Hayi16 nın belirttiği konuda yer alan ALTER TABLE komutu ile indeks tanımlaması yapabiliyorsunuz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

temre
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... M....
253
19/02/2010
0
İstanbul
Ofis 2010
10/01/2017,23:02
Çözüldü 
Teşekkür ederim.

Selamlar.
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 211 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Progress Bar ile yükleniyor ifadesi oluşturmak oosmaner 4 141 19/12/2016, 19:54 atoz112
  Sorgu ile Karakter Ayırma Hk. rknbrlz 10 211 19/12/2016, 19:25 atoz112
  Harf boyutuna göre sorgu hazırlama Xleash 3 163 09/12/2016, 21:30 ozanakkaya
  Tablomu hangi sorgu rapor kullanıyor atyaty 5 253 29/11/2016, 14:14 atyaty


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya