Sorgu ile Form Üzerinden Hesaplama Yapmak
Tarih
25/07/2012 12:34
Konu Sahibi
prtkl
Yorumlar
6
Okunma
1584
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



prtkl
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
148
09/03/2010
0
Bilecik
Ofis 2003
28/11/2016,13:36
Çözüldü 
Merhabalar,

Ekte verdiğim dosyada 1 adet tablo ve 1 adet form var.

Tabloda kuruluşa göre analiz ücretlendirmeleri var. Form ile Kuruluşu ve analiz cinsini seçtiğimde bana seçime göre Kuruluşun ne kadar ödemesi gerektiğinin hesaplayan bir sorgu yapmanız rica ediyrum.

Kolay Gelsin...

Ek Dosyalar
vt2.rar
prtkl, 09-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,09:22
Çözüldü 
Biraz daha detaylı bilgi veriniz.. Konu anlaşılmıyor...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


prtkl
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
148
09/03/2010
0
Bilecik
Ofis 2003
28/11/2016,13:36
Çözüldü 
Örneğin Form üzerinden

Analiz Türü olarak: Numune Hazırlama ve Uçucu
Kuruluş olarakta : Özel seçseydim

Bana bu "özel" kuruluşun toplam borcunun 140 TL (Numune hazırlama:70 , Uçucu :70 ) olduğunu hesaplayan bir sorguya ihtiyacım var.

Kuruluş olarak TA_Mİ seçmiş olsaydım Numune hazırlama ve Uçucu analiz ücretleri toplamı 92 tl olacaktı (46+46)

Kuruluş/Müşteri (tablonun alanları) analiz türlerinden hepsini isteyebileceği gibi sadece 1 tanesini de isteyebiliyor.
prtkl, 09-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,09:22
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   vt2.rar (Dosya Boyutu: 16,65 KB / İndirme Sayısı: 8)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


prtkl
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
148
09/03/2010
0
Bilecik
Ofis 2003
28/11/2016,13:36
Çözüldü 
Teşekkür ederim inceledim.

Çoklu analiz seçimlerinde örneğin rastgele 3 seçim yapldı diyelim, Sonuç bu 3 seçimin toplamı olması gerekirken en son yapılan seçimin 3 katını alarak hesaplama yapıyor.

4 seçim yapınca son seçişmin 4 katını alarak hesaplama yapıyor.
prtkl, 09-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,09:22
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   vt2.rar (Dosya Boyutu: 18,56 KB / İndirme Sayısı: 9)
Please return your positive or negative ...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablomu hangi sorgu rapor kullanıyor atyaty 5 204 29/11/2016, 14:14 atyaty
  Access'te Sertifika Programı yapmak Yakupbg 2 85 25/11/2016, 10:45 Yakupbg
  Form üzerinden Klasördeki bir dosyayı silmek musteri53 2 67 20/11/2016, 08:06 musteri53
  Klasöre görerek yedekleme yapmak musteri53 3 114 19/11/2016, 21:30 ozanakkaya
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 178 15/11/2016, 12:08 ask200075


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya