son kayıt numarasının text kutusuna yazdırma
Tarih
03/03/2009 12:43
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
13
Okunma
3521
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sinan55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar ben form numarasını otomatik vermektense form numarasının yanına bir metin kutusu koyarak en son ki form numarasının orada gözükmesini istiyorum. buna göre de form numarasını kişi kendisi eğer yeni bir form girecekse orada görerek bir fazlasını girmesi gerekiyor. böyle bir şey yapabilirmiyim. metin kususuna en son ki form numarasını nasıl yazdırabilirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Keşke örnek gönderseydin. Üzerinde yapardık. Şimdi bütün kurguyu bizim yapmamız gerekecek. Sana hazır birşey göndereyim, ama sen onu kendi projene uygularken de sıkıntı yaşayabilirsin. Bununla ilgili yapacağın şey aslında bir sorgu yapıp o sorguda kayıt numarasının en büyüğünü buldurmak, sonra da numarayı elle verebilirsin -ki çok saçmabir düşünce, bilgisayar varken ben neden bu sayının bir üstünü vereyim ki?- Otomatik olarak sayının +1 artması en mantıklısıdır. Daha önce yazdığım bir dersin linki aşağıda. Örnek de var. İnceleyin.

http://www.accesstr.net/otomatik-sayiyi-...-1640.html
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

sinan55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
kusura bakmayın.örneği gönderiyorum. yapmak istediğim form numarasını otomatik vermek fakat sayfada giriş bilgileri fazla olduğu için karışık geldi. bir bakıp fikir verebilirseniz sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   program.rar (Dosya Boyutu: 43,93 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Mehmet hocamın verdiği linkteki örnek ile hazırladım. O örneği indir ve senin programına nasıl dahil ettiğime bak. Sonra da senin formundaki o kutuları falan iyice küçült, sonra da gizle. Özelliklerinden Görünür ayarını hayır yap. Bu kadar...


Kolay gelsin...


Ek Dosyalar
.rar   program.rar (Dosya Boyutu: 77,4 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla

sinan55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ben daha önce örneği indirdim fakat uygulamasını yapamamıştım. yardımların için çok teşekkür ederim arkadaşım.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Harun yaktın beni. Ben de yaptım ya.. Neyse göndereyim de ziyan olmasın emeğim. Ben yalnız biraz daha eğitime yönelik hazırladım. Bu tür işlemlerde sıkıntısı olan arkadaşlara kesin çözüm.Img-grin)


Ek Dosyalar
.rar   program_mdemiral.rar (Dosya Boyutu: 49,68 KB / İndirme Sayısı: 58)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  metin kutusuna girilen ilk karakterin silinmesi slayerrrrr 4 87 Dün, 14:27 slayerrrrr
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 246 16/01/2017, 16:35 hknct
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 206 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 78 02/01/2017, 20:08 m_demir
  mükerrer Kayıt taha1234 7 208 25/12/2016, 03:17 taha1234


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya