Son Eklenen Kayıtları Listbox'a Aktarmak
Tarih
28/09/2010 19:32
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
4
Okunma
1387
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Merhaba
Formdaki verileri kaydet dedikten sonra son kaydedilen verilerin listboxta görünmesini nasıl sağlayabiliriz? Yani en son kaydedilen 5-10 kaydı nasıl görüntüleyebiliriz?


Ek Dosyalar
.rar   ÖRNEKVERİ.rar (Dosya Boyutu: 46,91 KB / İndirme Sayısı: 23)
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.731
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:07
Çözüldü 
Kaydı Kaydet isimli düğmenin kodunu

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private Sub Komut33_Click()
On Error GoTo Err_Komut33_Click
    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70
    Me.Liste39.Requery
Exit_Komut33_Click:
    Exit Sub
Err_Komut33_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Komut33_Click
End Sub


ile değiştirip deneyin.

Cevapla


durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
(28/09/2010, 19:41)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaydı Kaydet isimli düğmenin kodunu

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private Sub Komut33_Click()
On Error GoTo Err_Komut33_Click
    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70
    Me.Liste39.Requery
Exit_Komut33_Click:
    Exit Sub
Err_Komut33_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Komut33_Click
End Sub


ile değiştirip deneyin.


Çok teşekkür ederim Sayın BlackEagle. Her zamanki gibi çok hızlısınız. Sorun çözülmüştür. +rep+rep
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.731
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:07
Çözüldü 
(28/09/2010, 19:50)durkheim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederim Sayın BlackEagle. Her zamanki gibi çok hızlısınız. Sorun çözülmüştür. +rep+rep

+rep repleri böyle verince bir işe yaramıyor ki, rep puanına tıklayarak verince bir anlamı var.Img-grinImg-grinImg-grin
Cevapla


durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
(28/09/2010, 20:05)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28/09/2010, 19:50)durkheim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederim Sayın BlackEagle. Her zamanki gibi çok hızlısınız. Sorun çözülmüştür. +rep+rep

+rep repleri böyle verince bir işe yaramıyor ki, rep puanıma tıklayarak verince bir anlamı var.Img-grinImg-grinImg-grin

Cahillik işte... Bende niye rep verdiklerimin repi artmıyor diyorum kaç gündür...Img-cray
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Eklenen Resmi Formda Gösterme Problemi peter088 2 128 19/10/2016, 20:24 peter088
  Seçime Göre Kayıtları Güncelle dayko 9 233 04/10/2016, 18:49 atoz112
  Günü geçen tarihlere ait kayıtları gösterme okumas 22 584 30/09/2016, 20:11 atoz112
  Bağlı tablolardaki kayıtları tek formda çağırma ve düzenleme mehmetb84 6 438 19/07/2016, 15:46 mehmetb84
  Forma Dosya Ekleme - Eklenen Dosyayı açma av.fatihberber 13 587 01/07/2016, 23:01 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya