Sınıf Otomat 2010
Tarih
31/12/2010 19:12
Konu Sahibi
dalorhan
Yorumlar
8
Okunma
3295
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



dalorhan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
31/12/2010
0
Düzce
Ofis 2007
15/02/2011,21:47
Sınıf Otomat 2010 v.28.12.2010
Öğretmenler için hazırlanmıştır.
Makro içermemektedir.

Program tamamı ile bana aittir.
Değişik eğitim sitelerinde ve kendi kişisel sitemde yayınlanmaktadır.



resim

resim


Ek Dosyalar
.rar   Sınıf Otomat 2010-50 v.28.12.2010.rar (Dosya Boyutu: 1,35 MB / İndirme Sayısı: 259)
Cevapla


Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
Dün,15:25
paylaşım için teşekkürler,2003 formatında ekleyebilirmisiniz
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


dalorhan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
31/12/2010
0
Düzce
Ofis 2007
15/02/2011,21:47
2003 formatında da çalışır. Fakat görsel öğeler düzgün görünmez. Diğer bölümler hatasız kullanılabilir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.987
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,02:15
Üzerinde emek harcanıldığı belli güzel bir çalışma olmuş. Access ile geliştirmenizi tavsiye ederim.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


dalorhan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
31/12/2010
0
Düzce
Ofis 2007
15/02/2011,21:47
(31/12/2010, 19:34)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üzerinde emek harcanıldığı belli güzel bir çalışma olmuş. Access ile geliştirmenizi tavsiye ederim.


Accsess de olabilir, ama delphi ile yapılsa daha güzel olur. Ama ben sadece Excel biliyorum.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.987
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,02:15
Delphi ile geliştirilse iyi olur ama bu saatten sonra .Net daha verimli olacaktır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya