Sınıf Listesi oluşturma
Tarih
18/08/2011 23:52
Konu Sahibi
komutan63
Yorumlar
26
Okunma
7006
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy



komutan63
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
18/08/2016,15:15
Çözüldü 
Selamlar,

Arkadaşlar örnek gönderdiğim dosyada
bir buton yardımıyla (örnek :A SINIFI OLUŞTUR Butonu) isimlerin karşısındaki sınıf adına göre listelemesini yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim.


Not: B SINIFI OLUŞTUR
C SINIFI OLUŞTUR

butonları da olacak bu butonlarada tıklandığında o sınıfları listeleyecek


Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   örnek1.rar (Dosya Boyutu: 32,5 KB / İndirme Sayısı: 21)
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
29/11/2016,19:38
Çözüldü 
rapor olarak mı dökmek istiyorsunuz anlamadığım için örneği inceleyin şimdilik.


Ek Dosyalar
.rar   örnek1.rar (Dosya Boyutu: 49,49 KB / İndirme Sayısı: 38)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


komutan63
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
18/08/2016,15:15
Çözüldü 
(19/08/2011, 00:13)Yandemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: rapor olarak mı dökmek istiyorsunuz anlamadığım için örneği inceleyin şimdilik.

Selamlar
Hocam rapor olarak dökmek istiyorum. her sınıfın listesini ayrı ayrı

Yani;
A sınıfını
B sınıfını
C sınıfını ayrı şekilde rapor olarak çıktısını almak istiyorum

Saygılar
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
29/11/2016,19:38
Çözüldü 
2.mesajdaki ek güncellendi kontrol edin. (Dök Butonu)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


komutan63
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
18/08/2016,15:15
Çözüldü 
Hocam

hepsi aynı sayfada olmuş,
benim istediğim dök butonu gibi her sınıf için ayrı bir buton ve ayrı sayfalarda olması

Saygılar
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
29/11/2016,19:38
Çözüldü 
yandaki açılan kutudan seçip dökmeyi denediniz mi? seçmeden dökerseniz hepsini döker.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 161 17/11/2016, 12:45 atoz112
  Fiyat Listesi Atamak 53rize 11 200 04/11/2016, 13:32 53rize
  İki Tarih Arası Rapor oluşturma Erhan Altay 9 644 10/10/2016, 11:08 atoz112
  bağımsız değişken oluşturma ve bağımsız değişkene değer atama drdeliTR 4 191 09/10/2016, 18:37 atoz112
  Accessde Ürün Reçetesi Oluşturma Mrv Tprk 17 637 02/07/2016, 14:00 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya