Sınıf Listesi oluşturma
Tarih
18/08/2011 23:52
Konu Sahibi
komutan63
Yorumlar
26
Okunma
7153
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy



komutan63
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
18/08/2016,15:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Selamlar,

Arkadaşlar örnek gönderdiğim dosyada
bir buton yardımıyla (örnek :A SINIFI OLUŞTUR Butonu) isimlerin karşısındaki sınıf adına göre listelemesini yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim.


Not: B SINIFI OLUŞTUR
C SINIFI OLUŞTUR

butonları da olacak bu butonlarada tıklandığında o sınıfları listeleyecek


Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   örnek1.rar (Dosya Boyutu: 32,5 KB / İndirme Sayısı: 21)
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
17/01/2017,22:09
Çözüldü 
rapor olarak mı dökmek istiyorsunuz anlamadığım için örneği inceleyin şimdilik.


Ek Dosyalar
.rar   örnek1.rar (Dosya Boyutu: 49,49 KB / İndirme Sayısı: 38)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

komutan63
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
18/08/2016,15:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(19/08/2011, 00:13)Yandemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: rapor olarak mı dökmek istiyorsunuz anlamadığım için örneği inceleyin şimdilik.

Selamlar
Hocam rapor olarak dökmek istiyorum. her sınıfın listesini ayrı ayrı

Yani;
A sınıfını
B sınıfını
C sınıfını ayrı şekilde rapor olarak çıktısını almak istiyorum

Saygılar
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
17/01/2017,22:09
Çözüldü 
2.mesajdaki ek güncellendi kontrol edin. (Dök Butonu)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

komutan63
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
18/08/2016,15:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam

hepsi aynı sayfada olmuş,
benim istediğim dök butonu gibi her sınıf için ayrı bir buton ve ayrı sayfalarda olması

Saygılar
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
17/01/2017,22:09
Çözüldü 
yandaki açılan kutudan seçip dökmeyi denediniz mi? seçmeden dökerseniz hepsini döker.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  iki tablo arasında girilen veriyi ikinci tabloda alan olarak oluşturma yardım bilservisci 8 248 15/12/2016, 11:49 atoz112
  Rapor oluşturma ertans 2 102 06/12/2016, 18:02 ertans
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 246 17/11/2016, 12:45 atoz112
  Fiyat Listesi Atamak 53rize 11 265 04/11/2016, 13:32 53rize
  İki Tarih Arası Rapor oluşturma Erhan Altay 9 703 10/10/2016, 11:08 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya