Sigorta Poliçe Takip Programı
Tarih
06/05/2011 12:34
Konu Sahibi
ekselanss
Yorumlar
13
Okunma
6566
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ekselanss
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
C.... A....
75
19/07/2009
0
Manisa
Ofis 2003
24/11/2013,16:09
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar ekteki programda müşteri no kısmını otomatik sayı yapmak istiyorum ama bir çok yerde ifade uyuşmazlığı hatası alıyorum mesela giriş tablosunda bu sorunu nasıl çözebilirim. Bir başka sorunsa poliçe giriş formunda sigorta şirketi combobox undaki veriyi tabloya kaydetmiyor.


Ek Dosyalar
.rar   POLİÇE YÖNETİM.rar (Dosya Boyutu: 1,11 MB / İndirme Sayısı: 401)
ekselanss, 19-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Ahmet Ünsal
Üye
Kullanici Avatari
Üye
21
3
24/06/2010
27
Kırşehir
Ofis XP
09/02/2012,23:10
Çözüldü 
Tabloların Formlarından çok kopuk. Formlar neyin ne olduğunu tam ifade etmiyor. Biraz daha sadeleştir. Müşteri noyu otomatik yapmak kolay iş. (Tabloda kayıtlı veriyi sil Metin kısmını otamatik sayı yap bu kadar).
Ahmet Ünsal, 24-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
1) Öncelikle Tablolarınızı Oluştururken Alan Alan Adlarını Oluşturuken Türkçe Karakterler Kullanmamalısınız.Otomatik Sayı Oluşturamamanızın Nedeni Alan İsimlerini Türkçe Karakter Kullanarak Oluşturmuş Olmanız ve Tabloda Veri Olmasıdır.(Bu Hataları Düzelterek Nededim ve Normal Olarak Çalıştı.)

2) İfade Tür Uyuşmazlığı Hatasını Almanızın Nedeni Sorgulardaki İlişkilendirmeleri Yanlış Yapmanızdan Veya İlişkili Herhangi Bir Alanın Veri Türünü Değiştirmiş Olmanızdan Kaynaklanıyor.Örneğin Taksor İsimli Sorgudaki İlişkinin Yanlış Yapılmış Olması (Veritürünü Değiştirince yada Doğru Alan İle İlişkilendirince Çalıştı.)

3)Frm_Kredi_Kartı Formundaki Tüm Alanları kredi kartı Tablosuyla İlişkilendirin.(İlişkilendirmeyi Yaptım,Kayıt Yaparken Herhangi Bir Sorun Yaşanmadı)

Tüm Sorularınıza Cevap Bulduk,Ancak Size Şiddetle tablo Yapılarınızı Düzenlemeyi Öneriyorum.Bu Şekilde Oluşturduğunuz Bir Çalışma Size Çok Büyük Sorunlar Yaşatacaktır ve Sağlıklı Bir Uygulama Olmayacaktır.
Dikkat Etmeniz Gereken En Önemli 2 Nokta; Tablolarınızda Alan Adlarını Oluştururken Türkçe Karakter Kullanmamanız ve Her Tablonuz İçin ID (otomatik Sayı) Alanı Oluşturmanızdır Ayrıca Aşağıdaki Konuyu da Okumanızı Şiddetle Tavsiye Ediyorum.
http://www.accesstr.net/konu-yapilmamasi...talar.html
Cevapla


ekselanss
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
C.... A....
75
19/07/2009
0
Manisa
Ofis 2003
24/11/2013,16:09
Çözüldü 
Peki ben bunu Taruz ustanın projesinden alarak yaptım sıfırdan başlasam hem öğrenmem için hemde daha düzenli olması için daha mı iyi olur.
ekselanss, 19-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Elbette Sıfırdan Başlamak Size Birşeyler Öğretecektir.Bunun Kararını Siz vereceksiniz İster Yeniden Tasarlayın İster Bu Uygulamadaki Hataları Önerilerimiz Yönünde Düzeltiniz.
Cevapla


ekselanss
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
C.... A....
75
19/07/2009
0
Manisa
Ofis 2003
24/11/2013,16:09
Çözüldü 
Sıfırdan başlıyorum Taruz usta baya kombinasyon kullanmış kafan karıştı.
ekselanss, 19-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Personel İzin Takip Prog. Hakkında ? captain_10 4 225 28/11/2016, 14:28 atoz112
  Access'te Sertifika Programı yapmak Yakupbg 2 92 25/11/2016, 10:45 Yakupbg
  Okullar İçin Evrak Kayıt-Takip Programı mehami 7 181 17/10/2016, 12:51 mehami
  Şoför Günlük Takip dayko 11 293 10/10/2016, 20:32 dayko
  Depo Takip Programı Enes5734 3 1.406 07/10/2016, 11:48 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya