Şifre Sorunu
Tarih
19/07/2011 10:08
Konu Sahibi
Trofish
Yorumlar
9
Okunma
2646
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Trofish
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
19/07/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
22/07/2011,15:24
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Öncelikle herkese merhaba. bu işe yeni başlayanlardanım.
staj projeme sadece admin in şifresini değiştirmek istiyorum. biraz saçma oldu ama label lara id ve şifreyi atadım. veritabanı ile yapamadım.
bana adminin şifresini değiştirebilecek aynı zamanda yeni üyelik açıp giriş yapabilecek hale getirebilirsenizve eğer admin giriş yaparsa silme ve güncelleme butonları aktif olsun eğer yeni üyelik açıp girerse sadece bilgileri görebilsin istiyorum.çok memnun olurum.
ayrıca kubilay diye bi üyenin açtığı konuya baktım fakat hiç bişey anlamadım.


Ek Dosyalar
.rar   staj projesi.rar (Dosya Boyutu: 404,35 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
İstediklerini yaparız ama bu işi öğrenemezsin. VS ile veritabanı işlemleri yapıp bu tip temel konuları bilmezsen hiç ilerleyemezsin. Yeni bir proje aç veritabanına bağlanmayı, kayıt ekleme, çıkarma, güncelleme, silme ve aramayı pratik et. Takıldığın yerlerde buraya sor yardımcı olmaya çalışalım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Trofish
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
19/07/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
22/07/2011,15:24
Çözüldü 
Sponsor Reklam
kaydetmeyi silmeyi güncellemeyi zaten biliyorum ve program içindede var. yapan arkadaştan ricam açıklaya açıklaya kodları yazarsa hem ben anlarım hemde bi hayır işlemiş olur Img-grin
Cevapla

Trofish
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
19/07/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
22/07/2011,15:24
Çözüldü 
bakıyo musunuz acaba?
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
O zaman problem nedir? Programda ekleme, güncelleme yapabiliyorsan şifreyide güncelleyebilirsin. Tam olarak hangi aşamda problem yaşıyorsun?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Trofish
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
19/07/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
22/07/2011,15:24
Çözüldü 
(19/07/2011, 15:08)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O zaman problem nedir? Programda ekleme, güncelleme yapabiliyorsan şifreyide güncelleyebilirsin. Tam olarak hangi aşamda problem yaşıyorsun?

buraya kadar geldim. yeni kullanıcı da ekleyebiliyo. güncellemede sıkıntı var. direk butondan kullanıcı işlemlerine geçmek istiyorum.
Object reference not set to an instance of an object.
böyle bi hata veriyor.
şimdiden çok teşekkürler .


Ek Dosyalar
.rar   staj projesi.rar (Dosya Boyutu: 542,8 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  VB.NET Metin Belgesinden Çekilen Veride Türkce Karakter Sorunu Mettleshade 2 118 06/12/2016, 18:03 Mettleshade
  Vb.net print formunda alt satıra geçme sorunu alican60 2 171 23/11/2016, 20:33 alican60
Çözüldü Vb de SETUP Sorunu hatice.haa 3 762 14/06/2015, 18:33 hatice.haa
Çözüldü Değişken kullanarak Access de tablo oluşturma sorunu Gorkemku 2 1.811 13/05/2014, 12:37 Gorkemku
Çözüldü Farklı Ekran çözünürlüklerinde PROJE sorunu chevy 10 3.573 12/03/2014, 10:16 chevy


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya