sıfır değerlerin kaydedilmemesi
Tarih
15/08/2012 13:40
Konu Sahibi
uno2255
Yorumlar
12
Okunma
2058
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



uno2255
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Ekte gönderdiğim personel dosyasında, personel avansları girdiğim zaman, girilen tarihte avans almayan arkadaşlar içinde verileri tutuyor. bu da sanırım dosyanın şişmesine sebep olacak.
ilgili tarihte avansları girdiğim zaman kimde avans varsa sadece onun kaydedilmesini yapmaya çalışıyorum, fikir verebilecek olan varsa sevinirim...

Not: Ayrıca dosyada resim kısmını da tam manasıyla çalıştıramadım...sorun mismatch diyor

Ek Dosyalar
personel.rar
uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
127
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
06/11/2016,07:32
Çözüldü 
bir denermisiniz. aktar diye bir tus koydum forma

Ek Dosyalar
personel.rar
Cevapla


uno2255
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
ilginize teşekkürederim... Ancak tbl_personel_avans dosyasından kontrol ettiğim zaman, girilen tarihte avans almayan personelide kayıt altına alıyor, yani sorunum devam ediyor sorguda çekebiliyorum ama tablonun şişmesini engelliyemedim sanırım...sizde kontrol ederseniz tekrar sevinirim
uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
788
23/09/2009
560
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:46
Çözüldü 
Buyrun bu işinizi görür umarım.
Ek Dosyalar
ozguryasin_personel.rar

+rep
POWER  'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT  AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla


uno2255
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Çok teşekkür ederim oldu... iyiki varsınız valla, tekrar teşekkürler
uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
788
23/09/2009
560
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:46
Çözüldü 
rica ederim. yalnız şöyle bir durum var. sorgu null değerine göre siliyor. oraya sıfır yazdığında veya birşey yazıp sildiğinde silmeyecektir bilgin olsun. ona göre seçimi çoğaltmak gerekir.
POWER  'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT  AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Fonksiyonda "Sıfır" Hatası megasoftware 9 629 23/03/2016, 14:41 atoz112
Çözüldü Metin kutularındaki sıfır değerleri gizleme kenan827 6 540 26/01/2016, 22:07 kenan827
Çözüldü Sıfır bölme işlemi #hata veriyor cmahmut 5 760 27/04/2015, 02:11 cmahmut
Çözüldü Tablodaki Değerlerin Tümü Formdaki Listeye Gelmiyor 53rize 11 911 11/03/2015, 16:23 atoz112
Çözüldü sorgudaki değerlerin çıktısını almak ugur1208 4 647 03/03/2015, 01:10 ugur1208


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya