seviyelere göre uyarı veya otomatik mail
Tarih
23/02/2011 15:20
Konu Sahibi
jossihvi11
Yorumlar
10
Okunma
2165
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



jossihvi11
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
15/07/2010
0
Isparta
Ofis 2007
Bugün,11:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
seviyelere göre uyarı veya otomatik mail

sizlerin yardımlarıyla yapmaya çalıştığım stok takip programında her 4 işletme için stok giriş ve çıkışlarının yazdığı
tablolar oluşturdum."kritik" isimli tabloda da her işletme için makul stok seviyeleri belirledim. Bu stok seviyeleriyle
sorguda ki kümülatif toplam değerlerini karşılaştırılmasını nasıl sağlayabilirim ve kullanıcıya uyarı verebilirim.
uyarı otomatik mailde olabilir mi? sadece yol gösterirseniz hem ben siz üstadların bilgilerinden faydalanma fırsatı
yakalamış olurum

Şimdiden teşekkürler



Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1.rar (Dosya Boyutu: 37,91 KB / İndirme Sayısı: 23)
jossihvi11, 15-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

jossihvi11
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
15/07/2010
0
Isparta
Ofis 2007
Bugün,11:05
Çözüldü 
Arkadaşlar, sanırım ne istediğimi tam olarak anlatamadım ve hiçbir geri dönüş alamadım.

Örneğimi biraz olgunlaştırarak yeniden ekledim. sorgunun son satırında hesaplattığım üstlimit ve alt limit sonuçlarına göre otomatik maili nasıl oluşturabilirim. vb kodlarını neredeyse hiç bilmiyorum ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı5.rar (Dosya Boyutu: 18,68 KB / İndirme Sayısı: 30)
jossihvi11, 15-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sonuç Alamamanızın Nedenlerinden Bir Tanesi Örneğinizin 2007 Formatında Olması.2003 Versiyonda Eklerseniz Daha Fazla Kişinin İncelemesini Sağlarsınız.
Cevapla

jossihvi11
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
15/07/2010
0
Isparta
Ofis 2007
Bugün,11:05
Çözüldü 
Uyarınız için teşekkür ederim. Örneği 2003 versiyonunda güncelledim.
jossihvi11, 15-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Konudaki Sorununuzu Çözebildiniz mi?
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
05/01/2017,16:44
Çözüldü 
sorun ile bildirilenler ile örnekte eksikler var sanırım bunun yüzünden dönüş yapılmamıştır.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 231 Dün, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 177 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 144 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Mail gönderme yturan 9 187 11/01/2017, 13:57 yturan


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya