ses kartı denetimi
Tarih
19/08/2010 13:44
Konu Sahibi
Coskun0559
Yorumlar
6
Okunma
2058
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
07/12/2016,15:25
sistemde ses kartı yüklü mü değil mi...


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 9,79 KB / İndirme Sayısı: 43)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
05/12/2016,09:18
Sn Çoşkun Çakal paylaşım için teşekkürler. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.045
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:13
Paylaşım için teşekkürler.
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Paylaşım için teşekkürler
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


beab05
Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
0
17/12/2008
7
Aydın
Ofis 2007
04/06/2013,02:29
Merhaba;

Konuyla ilgili ben de bir kod paylaşayım. Aşağıdaki kod ile ses kartınızın ve pc nize takılı ses cihazlarının markasıyla, üreticisinin ismini alabilirsiniz.

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
strComputer = "."
Set objWMIService = GetObject("winmgmts:\\" & strComputer & "\root\CIMV2")
Set colItems = objWMIService.ExecQuery( _
    "SELECT * FROM Win32_SoundDevice", , 48)
For Each objItem In colItems
   
   MsgBox "Ürün ismi: " & objItem.ProductName & vbCrLf & _
    "Ürün Firması: " & objItem.Manufacturer
   
Next

Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Dostlar merhabalar;

Sayın beab05'in kodunu sanırım eksik yazdım ve hata iletisi alıyorum..

Yardımınızı bekliyorum.

Sevgiler ve serinlikler..



Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kredi Kartı Takip Programı ayhan2122 84 42.708 22/09/2016, 03:34 melek07
  Apartman Yönetim Hesapları Denetimi assenucler 23 13.721 16/01/2016, 00:21 ferit39
  personel tanıtım kartı karaayhan 8 4.785 18/09/2014, 15:44 Hasan Şalcıav
  Sekme Denetimi ozanakkaya 3 2.243 21/01/2010, 18:23 herdogan


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya