Senet dosyasında tarih hatası
Tarih
12/07/2010 09:21
Konu Sahibi
kerem
Yorumlar
8
Okunma
2490
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kerem
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
74
30/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
10/12/2011,19:55
Çözüldü 
Selam arkadaşlar ekteki senet dasyasında ilk senette ödeme gününü K5 hücresine taşımiyor. Örneğin vade tarihini 15.07.2010 yazdığmız zaman K5 hücresinde 15 Temmuz 2010 olması gerekirken 30 Aralık 1899 olarak kalıyor. Tarih ayarlamasını yaparsanız sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler

Not. Dosyayı zıp olarak sıkıştırdığım zaman sitenize yüklememe izin vermiyor.


Ek Dosyalar
.rar   SENET.rar (Dosya Boyutu: 48,14 KB / İndirme Sayısı: 21)
kerem, 30-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:kerem
K5 hücresine tarihi kendinizmi giriyorsunuz yada başka bir yerden mi alacak?
Cevapla


kerem
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
74
30/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
10/12/2011,19:55
Çözüldü 
Hocam Sayfa1 deki UserForma ilk senedin tarihin yaziyoruz. K5 hücresine el ile girmiyoruz.
kerem, 30-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:kerem
İlk senedin yani ayarlanmasını istediğin K5 hücresine aşağıdaki formülü giriniz.

NotLolosyanda biçimlendirmelerden dolayı hatalar oluşmuş düzgün çalışabilmesi için tekrar düzenlemen gerekmektedir.

Kod:
=F3

Cevapla


kerem
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
74
30/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
10/12/2011,19:55
Çözüldü 
Hocam bizde =F3 komutu ile işlem yapiyorum. Biliyorsunuz senetler çok önemlidir. Unutup düzeltme yapmasak o senedi kanunen tahsil edemeyiz. Ama çok uğraşmanızı gerektiriyorsa o şekilde kulanırız. Sizi çok fazla uğraştırmak istemem. Teşekürler.
kerem, 30-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:kerem
F3 komutu ile işlemden kastınız nedir? Dosyanızın kod sayfasında bazı bölümlere zaten giremediğim içinde bakamıyorum örneğin ilk açılan formun üzerine tıklayıp kod sayfasını açmaya çalığımda açamıyorum.Bunun gibi Modüllerde aynı açılmıyor.Dosyayı bu şekilde kullanman ileride çok ciddi hatalara neden olabilir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  İki Tarih arası ödeme tarihini ödeme tutarının yanına yazdırma ercansahiner 5 1.009 10/07/2016, 15:02 atoz112
  userform güncelleme hatası yok_06 3 406 18/06/2016, 15:09 atoz112
  Otamatik Tarih ysntr 4 371 30/05/2016, 15:01 atoz112
  makro vba devre dışı hatası fehmikonkur 5 572 16/05/2016, 17:03 atoz112
Lightbulb İki tarih arası gün sayısı bulma mikailover 3 446 08/05/2016, 11:38 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya