seçime göre işlem
Tarih
17/07/2011 02:11
Konu Sahibi
sadikkavakli
Yorumlar
4
Okunma
1180
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
75
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
13/01/2017,09:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli Üstadlarım,

Seçim yaptığımda hesaplama yapmasını, seçimi boşaltığımda ise hücrenin değerimi sıfır yapmasını istiyorum fakat olmadı. bir çok seçenek kullanmak durumundayım. çerçeve içine alınca diğeri seçildiği zaman diğer seçenek ise seçimi kalkıyor. Ben ise birden fazla seçenek kullanmak istiyorum. sadece seçim yapılınca işlem yapsın seçimi kaldırılınca hücre değeri sıfır olsun.

şimdiden teşekür ederim. Saygılarımla.


Ek Dosyalar
.rar   SEÇİME BAĞLI HESAPLAMA VEYA SIFIRLAMA.rar (Dosya Boyutu: 20,55 KB / İndirme Sayısı: 9)
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Birinci seçenek kutusunun Tıklandığında olayına aşağıdaki kodları yapıştırmanız yeterli olacaktır.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    If Seçenek40 = -1 Then
    
        Me.Metin35.Value = Me.Metin0 * Me.Metin29
        
    Else
    
        Me.Metin35.Value = 0
        
    End If


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
18/01/2017,02:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın sadikkavakli ;
Ekteki örneği incelerseniz. Yapmak istediğinizin yapılmış olduğunu göreceksiniz.

Kolay Gelsin.

Olcay Hocam yeni farkettim afedersiniz.



Ek Dosyalar
.zip   SEÇİME BAĞLI HESAPLAMA VEYA SIFIRLAMA_KUR@L.zip (Dosya Boyutu: 20,03 KB / İndirme Sayısı: 24)
Cevapla

DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
Soru Access sorusu olduğu için tarafımdan Excel bölümünden taşınmıştır bilginize.
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...
Cevapla

sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
75
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
13/01/2017,09:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli Üstadlarım,

Elinize sağlık çok teşekür ederim.

sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 249 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 188 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 150 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 88 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya