Seçilenleri Aktar
Tarih
27/11/2008 17:20
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
21
Okunma
4859
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Diyelimki X kasasındaki A ürünleri işaretleyim Z Kasasına taşımak istiyorum.Bunun için elinde örnek olan arkadaşlar var mı?
Çünkü Forumda arama yaptım sonuç vermedi? Ve Birde Para yazdığımızda otomotik virgül atlama olayınıda arattım onuda bulamadım.

TEŞEKKÜRLER..
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla


bayFARUK
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... F....
85
30/10/2008
37
Sivas
Ofis 2010
03/10/2016,11:26
Çözüldü 
örneğini eklesen soru daha anlaşılır olcak, yada küçük bir örnek yapsan hem de cevaplaması daha kolay olcak.
resim 
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.975
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:32
Çözüldü 
Merhaba atlantis8334

Birinci istediğin şeyi ADO ile yapabilirsin.
İkinci istediğin şey için Arama kutusuna virgül yazman yeterliydi.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Benim sormak istediğim kasalar arası virman gibi bir şey.bir örnek hazırlayıp cevaplamanız için forma atıcam.Ve Bu dediğiniz ADO nedir ?
Çünkü bilmiyorum.
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.975
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:32
Çözüldü 
ADO dertlerin dermanı, Access'i Access yapan şeydir Img-grin Forumdaki dökümanların içinde mutlaka vardır ADO anlatımı. ADO kullanın rahat edin.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


syrup
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
selam arkadaşlar.
direk Sql ilede olur.ayrıca adoyu ado yapanda sqldir Img-grin yada söyle diyeyim sqlsiz ado hiç birşeydir ;)
resimresim
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami
Çözüldü Formdan Seçilenleri Tabloya Aktarma Nasıl Yapılır? mehami 3 433 27/12/2015, 23:58 mehami
Çözüldü Aktar işleminde hata fascioğlu 2 451 11/10/2015, 01:51 fascioğlu
Çözüldü Aktar Ve Sil(Form Açarak) yorum70 9 806 16/09/2015, 22:43 yorum70
Çözüldü web siteye rastgele veri aktar mustinba 6 833 03/05/2015, 08:17 mustinba


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya