Seçilenleri Aktar
Tarih
27/11/2008 17:20
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
21
Okunma
4924
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Diyelimki X kasasındaki A ürünleri işaretleyim Z Kasasına taşımak istiyorum.Bunun için elinde örnek olan arkadaşlar var mı?
Çünkü Forumda arama yaptım sonuç vermedi? Ve Birde Para yazdığımızda otomotik virgül atlama olayınıda arattım onuda bulamadım.

TEŞEKKÜRLER..
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

bayFARUK
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... F....
85
30/10/2008
37
Sivas
Ofis 2010
03/10/2016,11:26
Çözüldü 
örneğini eklesen soru daha anlaşılır olcak, yada küçük bir örnek yapsan hem de cevaplaması daha kolay olcak.
resim 
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba atlantis8334

Birinci istediğin şeyi ADO ile yapabilirsin.
İkinci istediğin şey için Arama kutusuna virgül yazman yeterliydi.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Benim sormak istediğim kasalar arası virman gibi bir şey.bir örnek hazırlayıp cevaplamanız için forma atıcam.Ve Bu dediğiniz ADO nedir ?
Çünkü bilmiyorum.
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ADO dertlerin dermanı, Access'i Access yapan şeydir Img-grin Forumdaki dökümanların içinde mutlaka vardır ADO anlatımı. ADO kullanın rahat edin.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

syrup
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
selam arkadaşlar.
direk Sql ilede olur.ayrıca adoyu ado yapanda sqldir Img-grin yada söyle diyeyim sqlsiz ado hiç birşeydir ;)
resimresim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 282 14/11/2016, 18:43 mehami
Çözüldü Formdan Seçilenleri Tabloya Aktarma Nasıl Yapılır? mehami 3 463 27/12/2015, 23:58 mehami
Çözüldü Aktar işleminde hata fascioğlu 2 470 11/10/2015, 01:51 fascioğlu
Çözüldü Aktar Ve Sil(Form Açarak) yorum70 9 853 16/09/2015, 22:43 yorum70
Çözüldü web siteye rastgele veri aktar mustinba 6 868 03/05/2015, 08:17 mustinba


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya