seçilenlere göre fiyat etiketini nasıl getiririm
Tarih
08/02/2014 16:33
Konu Sahibi
ömer74
Yorumlar
6
Okunma
1682
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ömer74
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
8
08/02/2014
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
22/06/2014,16:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR...

ACCESS ÖĞRENMEYE YENİ BAŞLADIM.. TABLO FORM SORGU BU BÖLÜMLERİ BAŞARABİLİYORUM. FAKAT GÖNDERDİĞİM ÖRNEKTE İLGİLENEBİLRSENİZ.SEÇTİĞİM 2 KRİTERDEN SONRA BU MALZEMENİN FİYATININDA AYNI ANDA ÇIKMASINI BİR TÜRLÜ BECEREMİYOR.BUNU NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ..FİRMAYI VE KUMAŞI SEÇTİKTEN SONRA O SATIRA AİT FİYATIN EKRANA GELMESİNİ NASIL SAĞLARIM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Ek Dosyalar
model.rar

Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.797
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Dün,23:35
Çözüldü 
merhaba,

örneğinizi 2003 olarak da eklemek istermisiniz,direkt üzerinde işlem yapabilmek için.
teşekkürler.

iyi çalışmalar.
saygılar.
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.797
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Dün,23:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba,

ek'te,uygulamanızın tablo kısmında bazı düzeltmeler yaparak ve MODEL ismi ile yeni bir form ekleyerek hazırladığım çalışma mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

iyi çalışmalar.
saygılar.


Ek Dosyalar
.rar   modelATOZ.rar (Dosya Boyutu: 57,73 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

ömer74
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
8
08/02/2014
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
22/06/2014,16:39
Çözüldü 
ilgilendiğiniz için teşekkürler ama ben bunu zaten yapabiliyorum.size gönderdiğim örnekte ben firmalarla onlara ait kumaşları istediğim şekilde ekrana getirebiliyorum.benim isteğim süzme işlemini yaptıktan sonra kumaşların fiyatlarının texboksa gelmesi için gereken kod
Konu Sahibi ömer karsan

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR...

ACCESS ÖĞRENMEYE YENİ BAŞLADIM.. TABLO FORM SORGU BU BÖLÜMLERİ BAŞARABİLİYORUM. FAKAT GÖNDERDİĞİM ÖRNEKTE İLGİLENEBİLRSENİZ.SEÇTİĞİM 2 KRİTERDEN SONRA BU MALZEMENİN FİYATININDA AYNI ANDA ÇIKMASINI BİR TÜRLÜ BECEREMİYOR.BUNU NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ..FİRMAYI VE KUMAŞI SEÇTİKTEN SONRA O SATIRA AİT FİYATIN EKRANA GELMESİNİ NASIL SAĞLARIM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

atoz112 isimli arkadaş bir örnek oluşturmuş eline sağlık fakat bu benim istediğim değil ben..ben oraya oluşturduğum süzme işlwminin bozulmadan fiyatınında gelmesini sağlayacak nasıl bir kod yazabilirim


Ek Dosyalar
.rar   model.rar (Dosya Boyutu: 47,3 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
MODEL isimli formu inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   model_sld.rar (Dosya Boyutu: 35,66 KB / İndirme Sayısı: 17)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:19
Çözüldü 
Aynı konuyu 3 kere açtınız, konuları mesajları düzenleyip 1 konu haline getirdik, zaman harcayıp birde örnek hazırladık, geri dönüş yok.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 285 16/01/2017, 16:35 hknct
  Accesste parmak izi cihazı senkronize shift programı nasıl oluşturulur ? mugursan 11 392 13/01/2017, 19:50 mugursan
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 206 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 215 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 165 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya