Seçilen şehire göre üniversite isimlerinin açılması
Tarih
05/05/2009 00:49
Konu Sahibi
lawish
Yorumlar
9
Okunma
2845
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



lawish
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
19
5
21/04/2009
Gaziantep
Ofis 2007
24/01/2014,16:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba

Öss tercih robotu yapmaya çalışıyorum.

Öncelikle alternatifleri azaltmak için kullanıcıya şehir ve üniversite tercihini sormak istiyorum. Şehiri seçtikten sonra o şehirde bulunan üniversiteleri listelemek istiyorum.

Tablolarım daha tam olarak tamamlanmadığı için sadece özel üniversiteler üzerinde bir örnek yapmaya çalıştım fakat beceremedim.
Hatam tabloların tasarımında mı yoksa başka bi yerde mi anlayamadım.

Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   öss.rar (Dosya Boyutu: 18,23 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Sayın lawish
Size yardımcı olmayı isterim ama biz 2007 kulllanmıyoruz. Lütfen farklı kaydet yaparak 2003 ve mdb'yi seçip kaydeder misiniz? Aksi taktirde yardımcı olamayacağıım.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

lawish
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
19
5
21/04/2009
Gaziantep
Ofis 2007
24/01/2014,16:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın mehmetdemiral
Eklentiyi düzeltip birinci mesaja ekledim.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Hemen bakıyorum. Ayrılmayınız.
buyrun örneğiniz hazır..


Ek Dosyalar
.rar   öss.rar (Dosya Boyutu: 16,76 KB / İndirme Sayısı: 46)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

lawish
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
19
5
21/04/2009
Gaziantep
Ofis 2007
24/01/2014,16:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın mehmetdemiral
accesstr den mutlaka cevap alacağımı biliyordum fakat bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.
Cevapla

ocb
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
16/03/2009
0
Gaziantep
Ofis 2007
30/04/2011,15:30
Çözüldü 
(05/05/2009, 01:27)mehmetdemiral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hemen bakıyorum. Ayrılmayınız.
buyrun örneğiniz hazır..

Bugün, 0:49 (En son düzenleme: Bugün 1:15 lawish
Bugün, 1:27 (En son düzenleme: Bugün 1:32 mehmetdemiral

bu ne hızdır anlamadım...Ohmy
helal olsun diyebiliyorum sadece
ocb, 16-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir, o günden beri ne öğrendiyse bu sitedendir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 257 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 198 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 151 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 90 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya