sayfadaki verileri tek sayfada toplama
Tarih
25/03/2011 14:31
Konu Sahibi
hegu
Yorumlar
13
Okunma
4184
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
19/01/2017,14:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar ekte gönderdiğim örnekte çeşitli sayfalara yapılan işleri gün gün işleyeceğim bunları en sonda bulunan sayfaya listelemek istiyorum.Her veri girincede yine toplama eklemek istiyorum.Birde toplam sayfasında app,atp,üpp,ütp lerin toplamlarını eklendikçe aldırmak istiyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim.



Ek Dosyalar
.rar   CALISMA.rar (Dosya Boyutu: 8,38 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,11:34
Çözüldü 
Toplam sayfasında bulunan Toparla butonuna basınız...


Ek Dosyalar
.rar   CALISMA.rar (Dosya Boyutu: 15,47 KB / İndirme Sayısı: 13)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
19/01/2017,14:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın power eline emeğine sağlık çok güzel olmuş Sizden bir bilgi daha rica edeceğim. Ben buverilerin sıra numarasını almıyacağım ve mesala verilerin başlangıcı b11 gibi olursa nerelerde değişiklik yapmam gerekir.
teşekkür ederim.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,11:34
Çözüldü 
Sorunuzu tam anlayamadım. ALT F11 yaparsanız çalışan kodu göreceksiniz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla

hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
19/01/2017,14:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çalışan kodu görebiliyorum. Demek istediğim sıra numarasını toplam kısmına aldırmıyacağım orası normal 1,2,3,.... gibi gidecek. Birde benim verilerim b2 değilde b11 den başlıyorsa kodun neresini değiştirmem gerekir.
teşekkür ederim.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,11:34
Çözüldü 
Gerçek örneğinizden ekleme yapın ona göre düzenleyeyim...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 184 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Access Sorguda Toplama Barkın Yalçınöz 7 176 28/12/2016, 20:20 ozguryasin
  alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 120 07/12/2016, 18:14 murat dikme
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 255 06/12/2016, 03:07 maras321
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 165 09/11/2016, 12:31 maras321


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya