sayfadaki verileri tek sayfada toplama
Tarih
25/03/2011 14:31
Konu Sahibi
hegu
Yorumlar
13
Okunma
4105
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,23:11
Çözüldü 
arkadaşlar ekte gönderdiğim örnekte çeşitli sayfalara yapılan işleri gün gün işleyeceğim bunları en sonda bulunan sayfaya listelemek istiyorum.Her veri girincede yine toplama eklemek istiyorum.Birde toplam sayfasında app,atp,üpp,ütp lerin toplamlarını eklendikçe aldırmak istiyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   CALISMA.rar (Dosya Boyutu: 8,38 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:55
Çözüldü 
Toplam sayfasında bulunan Toparla butonuna basınız...


Ek Dosyalar
.rar   CALISMA.rar (Dosya Boyutu: 15,47 KB / İndirme Sayısı: 13)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,23:11
Çözüldü 
Sayın power eline emeğine sağlık çok güzel olmuş Sizden bir bilgi daha rica edeceğim. Ben buverilerin sıra numarasını almıyacağım ve mesala verilerin başlangıcı b11 gibi olursa nerelerde değişiklik yapmam gerekir.
teşekkür ederim.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:55
Çözüldü 
Sorunuzu tam anlayamadım. ALT F11 yaparsanız çalışan kodu göreceksiniz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,23:11
Çözüldü 
çalışan kodu görebiliyorum. Demek istediğim sıra numarasını toplam kısmına aldırmıyacağım orası normal 1,2,3,.... gibi gidecek. Birde benim verilerim b2 değilde b11 den başlıyorsa kodun neresini değiştirmem gerekir.
teşekkür ederim.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:55
Çözüldü 
Gerçek örneğinizden ekleme yapın ona göre düzenleyeyim...
Please return your positive or negative ...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 111 09/11/2016, 12:31 maras321
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 299 08/11/2016, 14:35 knuur
  formda farklı kriterde toplama access acemisi 3 126 06/11/2016, 12:59 atoz112
  Müşteri Bazlı Toplama yapmak. m_demir 16 225 16/10/2016, 20:41 m_demir
  Verileri Listede ve Raporda Sıralamak m_demir 8 125 15/10/2016, 22:30 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya