Resimin timer ile kullanımı
Tarih
06/04/2012 15:15
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
3
Okunma
924
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
üst üste 4 resim var
Bunları birer saniye arayla nasıl gösterebilirim
sırasıyla sadece birisi gözükecek
teşekkürler

Ek Dosyalar
resim.rar
@benbendedeilem
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,22:58
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   resim.rar (Dosya Boyutu: 25,86 KB / İndirme Sayısı: 17)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler
tam istediğim gibi olmuş

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub Form_Timer()
Dim say As Integer
If Me.Resim1.Visible = True Then Me.Resim1.Visible = False: Me.Resim2.Visible = True: Exit Sub
If Me.Resim2.Visible = True Then Me.Resim2.Visible = False: Me.Resim3.Visible = True: Exit Sub
If Me.Resim3.Visible = True Then Me.Resim3.Visible = False: Me.Resim4.Visible = True: Exit Sub
If Me.Resim4.Visible = True Then Me.Resim4.Visible = False: Me.Resim1.Visible = True: Exit Sub
End Sub

bu kod yapısı hiç aklıma gelmemişti
pratik çözüm
ama daha fazla resim olursa nasıl yapılabilir

@benbendedeilem
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
daha fazla resim için nasıl yapılabilir
@benbendedeilem
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 272 10 saat önce siyahca
  Tıklamada resimin büyümesi yenginoglu 2 123 19/09/2016, 23:20 yenginoglu
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 353 20/06/2016, 14:47 OFA
  iç içe if kullanımı Kardeşpayı 7 427 24/05/2016, 14:56 Kardeşpayı
  sorgu içinde koşul içeren ifade kullanımı uguruygar 4 288 20/05/2016, 00:09 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya