recordset
Tarih
25/06/2012 21:03
Konu Sahibi
mahircinar01
Yorumlar
23
Okunma
4359
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mahircinar01
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ç....
253
13/06/2011
0
Çorum
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/02/2016,11:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
herkese iyi akşamlar..
formda herhangi bir açılan kutudaki veriyi değiştirmek istediğim zaman aşağı kısımda BU RECORDSET GÜNCELLEŞTİRİLEMEZ. diyor.sorun neden olur çözümü nasıldır.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sanki programcı tarafından düzenlenen bir hata mesajı gibi geldi bana, örneği eklemeniz mümkün değil mi? Çok daha kolaylıkla çözüme ulaşılabilirdi.
Cevapla

mahircinar01
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ç....
253
13/06/2011
0
Çorum
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/02/2016,11:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(25/06/2012, 21:22)ercansahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanki programcı tarafından düzenlenen bir hata mesajı gibi geldi bana, örneği eklemeniz mümkün değil mi? Çok daha kolaylıkla çözüme ulaşılabilirdi.
iyi akşamlar ercan bey;
Sanki programcı tarafından düzenlenen bir hata mesajı gibi geldi derken neyi kastettiniz. örneğimi ekliyorum. MESLEKI formunda herhangi bir veriyi değiştirmeye çalışın hatayı göreceksiniz.

Ek Dosyalar
pss 25.06.rar

Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
İnceleyin lütfen. Problem formun kayıt kaynağında kullandığınız sorgu ve Ünvan için kullandığınız Açılan Kutudan kaynaklanmaktaydı. Giderildi. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Ek Dosyalar
pss 24.06_2012-06-25.rar

Cevapla

mahircinar01
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ç....
253
13/06/2011
0
Çorum
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/02/2016,11:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ercan bey ilginiz için teşekkürler;
neden MESLEKI formunun kağıt kaynağını MESLEKIS yapınca ve unvan kısmını değer listesi yapınca recordset hatası alıyorum
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Çünkü oluşturduğunuz sorguda uygun olmayan ilişkilendirme yaparak, sorgunun tabloya kayıt yapma yeteneğini ortadan kaldırmış oluyorsunuz.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Recordset hatasını çözemedim sefer1975 2 461 23/02/2015, 18:41 atoz112
Çözüldü Recordset Kullanamıyorum sebo19gs 6 1.778 04/07/2012, 14:16 sebo19gs
Çözüldü ADODB.Recordset hatası (sütun sayısına göre değiştirme) myAccess 7 2.993 30/04/2010, 18:06 myAccess
Çözüldü ADODB.Recordset serayhefe 9 3.003 11/12/2009, 13:30 arzuu
Çözüldü "Set rs = Me.recordset.Clone" hatası derebeyi 4 1.166 26/08/2009, 21:12 mehmetdemiral


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya