raporu yenileme kodu
Tarih
17/12/2010 16:23
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
5
Okunma
1844
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar, benim "rapor_arama" adında bir raporum olsun. bu raporun bir butona tıkladığımda yenilenmesini istiyorum. refresh kullanacağımı biliyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. yani bunun kodu nasıl yazılır. bir türlü yapmadım. teşekkür ederim..
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:07
Çözüldü 
Örnek eklermisiniz.

Please return your positive or negative ...
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Rapordan anlamam ancak Me.Requery komutu ile yenileme yapabilirsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
12/01/2017,15:21
Çözüldü 
"refresh" komutu visual basic de kullanılıyor
data1.Recordset.Refresh gibi
Access karşılığı Syn Alpekinin yazdığı gibi "requery"
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(17/12/2010, 16:26)horozufuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örnek eklermisiniz.

http://www.accesstr.net/konu-accessi-giz...luyor.html
örnek bu konunun örneği.. sorunda bu konuda yazıyor zaten. eğer raporu yenilersem düzelir diye düşünüyorum. teşekkürler..
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
arkadaşlar , evet Me.Requery yapınca yeniliyor ama benim istediğim hata düzelmiyor. düzelir diye düşünmüştüm ama olmadı.teşekkür ederim ilginize. bahsettiğim hata burada ;
http://www.accesstr.net/konu-accessi-giz...luyor.html

newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporu Excele aktarma kadirdursun 3 62 39 dakika önce kadirdursun
  Webbrowser yenileme sesi aliyorga 3 107 Dün, 12:06 atoz112
  Formaki Temizle Butonuna Tablodaki Sutunu Temizleme Kodu eklemek haziran4 3 65 05/01/2017, 17:06 haziran4
  Raporu Word'e resimli gönderme ates2014 51 1.418 01/12/2016, 21:06 atoz112
  Açılan kutuda girilen ürün kodu yoksa, form açma ferhatozge 9 316 23/11/2016, 23:45 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya