Raporu formdan gelen kritere göre yazdırma
Tarih
29/05/2010 00:52
Konu Sahibi
badboy627
Yorumlar
7
Okunma
2283
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



badboy627
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar,

bir emlakçı veritabanı oluşturdum ve MulkAramaGelismis adlı arama formunda belli kriterlere uygun evleri listbox'ta listeliyorum istediğim şu ki rapor al butonuna basınca listboxda ki filtrelenmiş mülkleri raporda görüntülemek istiyorum mesela listbox da 5 ev kaldıysa bunları raporda görüntülemek istiyorum...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   emlakcidb.rar (Dosya Boyutu: 66,63 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
yalnız niye yapamadınız onu anlamadım.Çünki işin büyük bölümünü zaten halletmişsiniz.

Dediğiniz şekilde listedeki verilerinizi rapora veriyor...


Ek Dosyalar
.rar   emlakcidb.rar (Dosya Boyutu: 88,1 KB / İndirme Sayısı: 53)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn badboy627, sorununuzu çözebildiniz mi? Geri dönüş yapmanızı bekliyoruz.
Cevapla

badboy627
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sn. Puletin,

ben rapor almanın tam mantığını çözememiştim orada ben listedeki filtrelenmiş bilgileri göndermek için ölçütü de yollamam gerektiğini düşünüyordum ama örneği inceledim gayet de kolaymış.

sorun çözüldü,
teşekkürler...
aslında bir sorum daha vardı forma bir buton ekleyip açılan kutulardaki seçilen ögeleri temizlemek istiyorum. Böylelikler aşağıdaki liste de güncellenmiş olsun istiyorum ama bu şekilde kodla yapınca çalışmıyor ama kendim açılan kutudaki seçili veriyi silersem orayı boş gibi görüp aşağıdaki listeyi güncelliyor.

Şöyle bir kodum var ,

Private Sub btnTemizle_Click()
Me.cmbSemt= " "
Me.lstarama.Requery
End Sub

acaba

combobox.seleceteditem= none diye birşey var mı?
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
17/01/2017,20:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn Puletin Hocam eline sağlık. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla

badboy627
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
aslında bir sorum daha vardı forma bir buton ekleyip açılan kutulardaki seçilen ögeleri temizlemek istiyorum. Böylelikler aşağıdaki liste de güncellenmiş olsun istiyorum ama bu şekilde kodla yapınca çalışmıyor ama kendim açılan kutudaki seçili veriyi silersem orayı boş gibi görüp aşağıdaki listeyi güncelliyor.

Şöyle bir kodum var ,

Private Sub btnTemizle_Click()
Me.cmbSemt= " "
Me.lstarama.Requery
End Sub

acaba

combobox.seleceteditem= none diye birşey var mı?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporu Excele aktarma kadirdursun 3 77 17/01/2017, 11:10 kadirdursun
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 249 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 188 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 149 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya