Raporu formdan gelen kritere göre yazdırma
Tarih
29/05/2010 00:52
Konu Sahibi
badboy627
Yorumlar
7
Okunma
2261
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



badboy627
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
Merhabalar,

bir emlakçı veritabanı oluşturdum ve MulkAramaGelismis adlı arama formunda belli kriterlere uygun evleri listbox'ta listeliyorum istediğim şu ki rapor al butonuna basınca listboxda ki filtrelenmiş mülkleri raporda görüntülemek istiyorum mesela listbox da 5 ev kaldıysa bunları raporda görüntülemek istiyorum...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   emlakcidb.rar (Dosya Boyutu: 66,63 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
yalnız niye yapamadınız onu anlamadım.Çünki işin büyük bölümünü zaten halletmişsiniz.

Dediğiniz şekilde listedeki verilerinizi rapora veriyor...


Ek Dosyalar
.rar   emlakcidb.rar (Dosya Boyutu: 88,1 KB / İndirme Sayısı: 53)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.733
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,21:33
Çözüldü 
Sn badboy627, sorununuzu çözebildiniz mi? Geri dönüş yapmanızı bekliyoruz.
Cevapla


badboy627
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sn. Puletin,

ben rapor almanın tam mantığını çözememiştim orada ben listedeki filtrelenmiş bilgileri göndermek için ölçütü de yollamam gerektiğini düşünüyordum ama örneği inceledim gayet de kolaymış.

sorun çözüldü,
teşekkürler...
aslında bir sorum daha vardı forma bir buton ekleyip açılan kutulardaki seçilen ögeleri temizlemek istiyorum. Böylelikler aşağıdaki liste de güncellenmiş olsun istiyorum ama bu şekilde kodla yapınca çalışmıyor ama kendim açılan kutudaki seçili veriyi silersem orayı boş gibi görüp aşağıdaki listeyi güncelliyor.

Şöyle bir kodum var ,

Private Sub btnTemizle_Click()
Me.cmbSemt= " "
Me.lstarama.Requery
End Sub

acaba

combobox.seleceteditem= none diye birşey var mı?
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:30
Çözüldü 
Sn Puletin Hocam eline sağlık. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


badboy627
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
aslında bir sorum daha vardı forma bir buton ekleyip açılan kutulardaki seçilen ögeleri temizlemek istiyorum. Böylelikler aşağıdaki liste de güncellenmiş olsun istiyorum ama bu şekilde kodla yapınca çalışmıyor ama kendim açılan kutudaki seçili veriyi silersem orayı boş gibi görüp aşağıdaki listeyi güncelliyor.

Şöyle bir kodum var ,

Private Sub btnTemizle_Click()
Me.cmbSemt= " "
Me.lstarama.Requery
End Sub

acaba

combobox.seleceteditem= none diye birşey var mı?
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 256 03/12/2016, 00:13 m_demir
  Raporu Word'e resimli gönderme ates2014 51 1.193 01/12/2016, 21:06 atoz112
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 330 30/11/2016, 12:01 donepezil
  açılır kutu secime göre yazı rengi ve sorgudan çağrılan ilişikli nesne (bit resmi) maras321 3 88 29/11/2016, 21:39 maras321
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 84 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya