Raporlamada iki tarih arası değerleri alt bilgide toplama
Tarih
12/06/2012 13:17
Konu Sahibi
mersenim
Yorumlar
2
Okunma
1813
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mersenim
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
26/03/2015,09:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İyi günler,

Oluşturduğum raporda, tarihler arası sorgulama yaparak, "Dolar", "Euro", "TL" datalarını, raporun altında ayrı ayrı toplatmak istiyorum. Yapılmış farklı uygulamaları 2 gündür inceliyorum, fakat kendi çalışmama uyarlayamadım. Nerede hata yapıyorum çözemedim.

İlginiz için teşekkür ederim...


Ek Dosyalar
.rar   calisma.rar (Dosya Boyutu: 1,36 MB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.030
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
21/01/2017,15:58
Çözüldü 
Toplam aldıracağınız alanlar sayfa altbilgisinde değil rapor altbilgisinde olmalı
formülünüz ise;

Visual Basic Code
=Topla([dolar])
=Topla([euro])
=Topla([tl])

şeklinde olmalı.
Kolay Gelsin.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

mersenim
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
26/03/2015,09:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sağolun 2 günlük baş ağrıma ilaç oldunuz.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 179 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 206 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  kayıtlar arası koşula göre sayma ve eksiltme safakben 10 286 07/01/2017, 17:17 safakben
  sütunlardaki değerleri birbiriyle kombinasyon yapma hbal09 3 116 30/12/2016, 14:23 ozanakkaya
  Access Sorguda Toplama Barkın Yalçınöz 7 174 28/12/2016, 20:20 ozguryasin


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya