Raporlamada iki tarih arası değerleri alt bilgide toplama
Tarih
12/06/2012 13:17
Konu Sahibi
mersenim
Yorumlar
2
Okunma
1794
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mersenim
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
26/03/2015,09:28
Çözüldü 
İyi günler,

Oluşturduğum raporda, tarihler arası sorgulama yaparak, "Dolar", "Euro", "TL" datalarını, raporun altında ayrı ayrı toplatmak istiyorum. Yapılmış farklı uygulamaları 2 gündür inceliyorum, fakat kendi çalışmama uyarlayamadım. Nerede hata yapıyorum çözemedim.

İlginiz için teşekkür ederim...


Ek Dosyalar
.rar   calisma.rar (Dosya Boyutu: 1,36 MB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Toplam aldıracağınız alanlar sayfa altbilgisinde değil rapor altbilgisinde olmalı
formülünüz ise;

Visual Basic Code
=Topla([dolar])
=Topla([euro])
=Topla([tl])

şeklinde olmalı.
Kolay Gelsin.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


mersenim
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
26/03/2015,09:28
Çözüldü 
Sağolun 2 günlük baş ağrıma ilaç oldunuz.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 266 03/12/2016, 00:13 m_demir
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 112 09/11/2016, 12:31 maras321
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 300 08/11/2016, 14:35 knuur
  formda farklı kriterde toplama access acemisi 3 126 06/11/2016, 12:59 atoz112
  Formlar Arası Bağlantı Kurma mmert06 3 138 31/10/2016, 16:31 mmert06


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya