raporda veri yoksa görüntüleme !!!!!
Tarih
11/11/2008 15:39
Konu Sahibi
£l!F
Yorumlar
7
Okunma
2817
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



£l!F
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
slmm arkadşlar...
yapmış oldugum prgramda arama bölümündeki dewm butonuna tıkladıgımda eger seçilen şartlarda veri yk sa raporu görüntülemesin uyarı wersin___????
weri tabanı şifresi :1991
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.187
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Bahsettiğin mevzunun aynısını yapıp siteye ekledim. Link aşağıda
http://www.accesstr.net/raporda-veri-yok...t-243.html
Cevapla

£l!F
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
biliorm ama yapamdım...kod fln mı war
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.187
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Raporun veri yokken alanında 1 adet kod var.

seçtiğin kayda ait veriler gözüksün diye raporun kayıt kaynağı sorgu.

Sorgu özelliklerinden "Tüm Alanları Çıkar" alanına evet olarak seçili olduğu için sorguda 1 satır olmasına rağmen tablodaki tüm satırlar görünüyor.

resim
Cevapla

£l!F
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
neyse brz anladım gibi yinede tşkler.ugraşmaya çalışıcam
yapamdım olmadı... prgramın üzrinde yaparsanız. sewinirim.tşkler şimdidn
başka kimse yok mu cevap verebilicek...
Cevapla

syrup
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
bak işler değişti şimdi.. madem söz verdin al sana cevap.

if DCount("*","[firma ismi]")=0 then
msgbox "kayıt yok"
else
docmd.openform "firmasorgu rapor"
end if

devam butonundaki kodu sil bunu yaz. burda kritere göre açılan formuna kaynak edilmiş sorgudaki kayıt sayısını öğreniyoruz. eğer kayıt varsa formu açtırıyoruz. yoksa toplumsal mesajımızı veriyoruz. bunuda kavra. ezbere yapma derim. abi tavsiyesi.
resimresim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 22 7 saat önce siyahca
  Raporda doğru fakat pdf yapınca hatalı değerler kadirdursun 10 173 18/01/2017, 17:17 kadirdursun
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 223 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Raporda filtreleme onay kutusu ile nightashes 3 134 12/01/2017, 18:53 nightashes
  Raporda yürüyen bakiye kadirdursun 2 75 11/01/2017, 13:14 kadirdursun


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya