Raporda Toplam Sorunu
Tarih
10/06/2012 02:18
Konu Sahibi
kursad05
Yorumlar
2
Okunma
1071
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kursad05
Kendi halinde...
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... K....
99
12/02/2009
0
Amasya
Ofis 2013 64 Bit
04/09/2016,21:03
Çözüldü 
Merhaba sayın hocalarım.
Sizlerden daha önce aldığım destekerle işlerimi halletmeye çalışıyorum. Ekteki dosyada kurumumuzun personel istatistiği ile ilgili bir çalışma yaptım. Ancak bir noktada tıkandım. Form 1 raporunda (veriyi srg_branslar_norm sorgusundan alıyor)Mevcut kısmını ayarladım . İhtiyaç ve fazla sütunlarını da ayarladım ancak bu ihtiyaç ve fazla sütunlarının en altta toplamlarını yapamadım. Mevcut sütununu sorgudan hesaplattırmayı dahi denedim ancak başaramadım. Buraya da dosya ekleyemedim. O nedenle başka bir yere yükledim. Linki tıklayıp dosyayı indirebilirsiniz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ofis 2003 formatında 

Ofis 2007 formatında 
Gün gelecek herkes beni ve Access'i anlayacak!!!
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
k ve j alanlarındaki toplama formüllerini silin.
aşağıdaki kodu raporunuzun kod sayfasına yapıştırın. Mevcut olanla bunu değiştirin.
Yazıcıdan çıktı alırken toplayacaktır.
Kolay Gelsin.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Option Compare Database
Public ii, ff As Integer
private Sub Ayrıntı_Paint()
 
End Sub

Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)
ii = ii + Val(Me.f)
ff = ff + Val(Me.g)
Me.k = ff
Me.j = ii
End Sub

Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)
DoCmd.Maximize
End Sub

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


kursad05
Kendi halinde...
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... K....
99
12/02/2009
0
Amasya
Ofis 2013 64 Bit
04/09/2016,21:03
Çözüldü 
Kur@l Hocam teşekkür ederim. Dediğinizi yaptım. Baskı ön izlemede toplamları ihtiyaç için 141 fazla için 13 buldu ki bunlar doğru toplamlardı. Ancak çıktı alırken bu sayıların iki katını yazdı. yani 282 ve 26. ben de formülü aşağıda ii ve ff değerlerinin sonuna '/2' ekleyerek değiştirdim ve oldu. Yaptığım değişiklik her durumda geçerli olur mu acaba onu merak ettim.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Option Compare Database 
Public ii, ff 
As Integer private Sub Ayrıntı_Paint() 
End Sub 
Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer) 
ii = ii + Val(Me.f) 
ff = ff + Val(Me.g) 
Me.k = ff / 2
Me.j = ii / 2
End Sub 
Private Sub Report_Open(Cancel As Integer) 
DoCmd.Maximize 
End Sub

Gün gelecek herkes beni ve Access'i anlayacak!!!
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 173 Dün, 14:39 atoz112
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 277 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 97 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 201 14/11/2016, 18:43 mehami
  Sorguda yürüyen bakiye sorunu. Mecnun24 21 435 14/11/2016, 08:48 ates2014


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya