Raporda Sayfa Filtreleme
Tarih
18/03/2012 20:07
Konu Sahibi
cobra26
Yorumlar
5
Okunma
970
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



cobra26
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
18/03/2012
0
Ankara
Ofis 2003
13/03/2013,17:19
Çözüldü 
Rapolama yaparken sadece 26 ve ya 30 yazıp o sayfadaki müşterileri nasıl getirebiliriz.?
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.030
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:35
Çözüldü 
Örnek uygulamanızı ekleyiniz.
Cevapla


cobra26
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
18/03/2012
0
Ankara
Ofis 2003
13/03/2013,17:19
Çözüldü 
Ek Dosyalar
ÖZ SORGU.rar

1-Örnekte ki dosyada exel den alınan veri tablomda sorgulama yaptığımda sayfa numarası ile değil sicil no ile yapsın.?
2-Acces veri tabanına 4 ve ya 5 exel dosyası bağlanabilirmi.?
3-Access veri tabanı exel den alınan verileri otomatik olarak güncelleyebilirmi.?
Teşekkürler
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,09:18
Çözüldü 
1- Raporun sorgusunda SİCİL NO alanını ölçütüne
[Formlar]![LİSTE Sorgu]![SİCİL NO]
yazarsanız; sicil noya göre sorgular.
Forma bir buton ekleyerek hangi kişinin kaydındaysanız sicil no yazmadan da o kişinin raporunu görebilirsiniz. Örneği bu şekilde düzenledim.

2- Bağlanabilir.

3-Bağlı tablo olduğu için günceller.


Ek Dosyalar
.rar   ÖZ SORGU_benremix.rar (Dosya Boyutu: 23,68 KB / İndirme Sayısı: 10)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sayın benremix;

Günaydın ve iyi pazarlar. Üstadım katkınız için teşekkürler.

Sevgi ve saygılar.
Cevapla


cobra26
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
18/03/2012
0
Ankara
Ofis 2003
13/03/2013,17:19
Çözüldü 
Teşekkürler Sayın Benremix.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 167 4 saat önce atoz112
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 269 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 96 22/11/2016, 01:55 murat dikme
Sad Dinamik arama yapma. Filtreleme zamani hata.. Tale Talibov 11 427 20/11/2016, 18:25 Tale Talibov
Çözüldü Birden fazla seçime göre filtreleme temre 5 161 14/11/2016, 22:34 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya