Raporda Şart
Tarih
23/04/2011 00:38
Konu Sahibi
hasan17
Yorumlar
6
Okunma
1458
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hasan17
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
arkadaşlar benim bir sorgumun raporu var sorgudaki verilerde tablomdan geliyor tablomda adet sütunu var adetler otomatik sıfır duruma göre bazılarını değiştiriyoruz şimdi raporumda sadece adedi 0 dan büyük olanlar görüntülenirmi ? teşekkürler
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sorgudaki Adet Alanının Ölçüt Kısmına >0 Yazarak Deneyiniz.
Cevapla


hasan17
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
onu denedim ancak o zaman formumdaki listede yazılı olanlarda gidiyor sadece rapora yazmalı ?
teşekkürler sorunumu 2.bir sorgu ile çözdüm iyi geceler Lol
Cevapla


hasan17
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
(23/04/2011, 00:40)lifeexciting Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorgudaki Adet Alanının Ölçüt Kısmına >0 Yazarak Deneyiniz.

peki başka bir soru sorsam rapor kalıbım hazır ancak tek sorunum kaldı ben formumdaki liste kutusunda yer alan müşterimi seçsem oda raporum bir kenarına müşteri bilgilerini yazsa olurmu ?
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
05/12/2016,09:18
Çözüldü 
Sn hasan17
Örnek eklerseniz daha kolay cevap alırsınız.
Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Alıntı:onu denedim ancak o zaman formumdaki listede yazılı olanlarda gidiyor sadece rapora yazmalı ?
teşekkürler sorunumu 2.bir sorgu ile çözdüm iyi geceler

Sorununuzu Çözdüğünüze Sevindim.Ancak Nasıl Çözdüğünüzü Anlatırsanız İhtiyacı Olanlarda Faydalanmış Olur.
Diğer Sorunuz İçin de Yeni Konu Açınız.

Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 182 06/12/2016, 14:39 atoz112
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 281 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 97 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 202 14/11/2016, 18:43 mehami
  Listede ve Raporda veri göstermek m_demir 4 86 16/10/2016, 23:01 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya