raporda saat sornu
Tarih
18/06/2012 18:21
Konu Sahibi
Ömer 64
Yorumlar
3
Okunma
1027
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Ömer 64
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
54
02/12/2008
0
Balıkesir
Ofis 2010
03/12/2016,15:35
Çözüldü 
raporda bulunan ilişkisiz metin kutusuna veritabanından bilgiler ve saat eklediğimde 15:30:24 gibi görüküyor yani saniyede görüküyor 15.30 şeklinde nasıl gösterebilirim arkadaşlar şimdidem teşekkürler
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Saatin olduğu metin Kutsunun Biçim özelliğini "Kısa Saat" olarak ayarlarsanız istediğiniz olacaktır
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


Ömer 64
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
54
02/12/2008
0
Balıkesir
Ofis 2010
03/12/2016,15:35
Çözüldü 
metin kutusu içinde saat şu şekide geçtiğinden dolayı saatte saniyede gözükmektedir ="İşbu tutanak "&[TARIH]&" günü saat"&[SAAT]&" de tanzim edilmitir" bu denetimin içerisine saati kısa saat olarak ayarlayamıyorum.
Cevapla


Ömer 64
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
54
02/12/2008
0
Balıkesir
Ofis 2010
03/12/2016,15:35
Çözüldü 
sorunu forumda araştırmam neticesi (Format([SAAT];"hh:mm") formulü ile çözdüm teşekkürler
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 173 Dün, 14:39 atoz112
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 277 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 96 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 201 14/11/2016, 18:43 mehami
  Listede ve Raporda veri göstermek m_demir 4 86 16/10/2016, 23:01 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya