Raporda olan adeti gösterme
Tarih
10/03/2009 17:14
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
6
Okunma
1811
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sinan55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Arkadaşlar, biliyorum basit bir konu fakat formda genelde toplam örnekleri var. ben o sayfada kaç sıra olduğu nu yazdırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. şimdiden teşekkür ederim.
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Sıra no mu eklemek istiyorsunuz
Yoksa Raporda ki kayıt sayısını göstermek mı ?
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


sinan55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sayın puletin öncelilkle ilgine teşekkür ederim.
ikisini de anlatabilirsen iyi olur. ben aslında kayıt sayısını alta yazdırmayı düşünmüştüm fakat sıra numarası da olabilir
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:31
Çözüldü 
metin kutusuna
=DCount([adısoyadı])
yazarsan Adı soyladını sayar
Cevapla


esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
356
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
Çözüldü 
ayrıntıya bir metin kutusu ekle denetim kaynağına =1 yaz geçerli toplamı gurup üzerinde işaretle bu sana sıra numarası verir

sonra sayfa altbilgisine bir metin kutusu ekle denetim kaynağına ilk eklediğin metin kutusunun adı olacak şekilde =[Metin1] yaz geçerli toplama tümü üzerinde seç buda sana o sayfadaki kayıt sayısını verir

rapaor alt bilgisine bir metin kutusu ekle denetin kaynağına =[Metin1] yaz geçerli toplamada tümü üzerinde seç buda sana tüm sayfalardaki toplam kayıt sayısını verir
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sayın C*E*L*O*Y*C*E Sayın esrefigit;

İyi akşamlar, numaralama işlevini ilk kez bu kadar detaylı öğrendim.

Teşekkürler.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 183 06/12/2016, 14:39 atoz112
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 288 03/12/2016, 00:13 m_demir
  web sayfasının belli bir kısmını gösterme maras321 2 85 30/11/2016, 17:38 maras321
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 97 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 203 14/11/2016, 18:43 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya