Raporda metni iki yana yaslarken parağraf başı hizalama
Tarih
09/06/2009 14:15
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
7
Okunma
3164
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
hocalarım hazırladığım raporda metni iki yana yaslıyorum ancak parağrafların parağraf başları aynı hizada olmuyor. bunun için tabı nasıl kullanabiliriz. boşluk kullanarak yaptığım zaman ayarladığı veriye göre düzgün oluyor ancak metin alanı için başka bir cümle kurduğum zaman hizalı olarak kalmıyor.
şimdiden teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.mdb   rapor deneme.mdb (Dosya Boyutu: 324 KB / İndirme Sayısı: 22)
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:36
Çözüldü 
istediğinin nasıl olcağı hakkında fikrim yok ama,formdaki metin kutusunda parağraf işini yazarken elle kendin ayarlayıp,buradan rapora aldırılabilirmi diye düşünüyorum
Cevapla


Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
abi formdan metin almıyorum. yalnızca metinin içindeki bir kaç değeri formdan alıyorum. o metin alanının başına parağraf işlevini yapabileceğim bir kod birşey yokmu?
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:36
Çözüldü 
=" " & [Metin0] ..........şeklinde falan olabilirmi bilemiyorum ki belki bir hoca çıkar bunu halledebilir.iki tırnak arasını (" ") istediğin kadar açarak boşluk verebilirsin.
Cevapla


Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
abi boşluk kullandığım zaman sanırım o baştaki boşluklarıda dağıtıyor. o zaman alttaki parağrafla üstteki parağrafın hizası değişiyor. sorun burada zaten. boşluğun yerine ne kullanacağım. yada böyle bir yöntem varmı?
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla


Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
bunun hiçbir yolu yokmu..?
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 183 06/12/2016, 14:39 atoz112
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 288 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 97 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 202 14/11/2016, 18:43 mehami
  Listede ve Raporda veri göstermek m_demir 4 86 16/10/2016, 23:01 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya