raporda kalan gün sayısı
Tarih
18/01/2013 18:43
Konu Sahibi
huseyinarslan
Yorumlar
3
Okunma
1035
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



huseyinarslan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
7
06/01/2013
0
13/03/2013,10:01
Çözüldü 
Arkadaşlar genel rapora tıkladığımda kalan gün sayısında hata veriyor .bu bilgiyi uye kayıt formundan çekiyor nasıl düzeltebilirim.birde kalan gün sayısı 15 in altında olna kişileri nasıl raporlayabilirim?teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   sporsalonu-.rar (Dosya Boyutu: 329,68 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Ekte istediğiniz şekilde yapılmıştır.
surebul isimli fonksiyon aracılığıyla üyelik bitiş tarihi hesaplanıyor.
kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.zip   kur@l_sporsalonu-.zip (Dosya Boyutu: 345,75 KB / İndirme Sayısı: 13)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.030
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,22:46
Çözüldü 
sorgu oluştur, uyekayit tablosundaki tüm alanları sorguya ekle, aşağıdaki satırı sorguda boş sütunun alan kısmına yapıştır, raporun kayıt kaynağını bu sorgu olarak belirle

SQL Code
kalangun: Abs(Date()-IIf(Right([uyelikpaketi];2)="AY";DateAdd("m";Left([uyelikpaketi];1);[uyebaslangictarihi]);DateAdd("yyyy";Left([uyelikpaketi];1);[uyebaslangictarihi])))


15 gün mevzusu için sorguya eklediğin (üstteki kod) kalangun sütununun ölçütüne <15 yaz



Ek Dosyalar
.rar   sporsalonu_sld.rar (Dosya Boyutu: 294,63 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla


huseyinarslan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
7
06/01/2013
0
13/03/2013,10:01
Çözüldü 
çok teşekkür ederim
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 170 10 saat önce atoz112
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 269 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 96 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 201 14/11/2016, 18:43 mehami
  Listede ve Raporda veri göstermek m_demir 4 86 16/10/2016, 23:01 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya