Raporda form üzerinden denetimler yapmak.
Tarih
06/01/2017 02:35
Konu Sahibi
nightashes
Yorumlar
4
Okunma
128
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



nightashes

Kullanici Avatari
Özel Üye
S.... B.... A....
124
30/12/2015
11
Sakarya
İnşaat Yük. Müh.
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,02:12
Sponsor Reklam
Merhaba,

Ekte yapmaya çalışıtığım resimdende anlaşılacağı üzere form üzerinden raporda denetim yaptırmak. Bu denetimler bir sonraki sayfaya gitme geri sayfaya gelme ilk sayfaya gitme son sayfaya gitme veya adı yazılı veya gurubu seçili olduğunda raporla dendiğinde raporu yenileme şeklinde olacaktır.
Bunu nasıl gerçekleştirebilirim.
Saygılar.
resim


.rar   nightashes060122017.rar (Dosya Boyutu: 35,78 KB / İndirme Sayısı: 4)
Alıntı:Her şey bir fikirle başlar.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:52
Merhaba,

güncelle butonunun tıklandığında olayına yazılı kodun ilk satırına aşağıdaki kodu eklersen filtrelemeyi doğru yapabilirsin.


Visual Basic Code
DoCmd.Close acReport, "R_MUS-3"



Raporda sonraki sayfaya gitmek için


Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview
SendKeys "{RIGHT}"
DoEvents


Önceki Sayfaya gitmek için


Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview
SendKeys "{LEFT}"
DoEvents


Son sayfaya gitmek için


Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview
SendKeys "{END}"
DoEvents


ilk sayfaya gitmek için ise


Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview
SendKeys "{HOME}"
DoEvents


kodunu kullanabilirsin.

Cevapla

nightashes

Kullanici Avatari
Özel Üye
S.... B.... A....
124
30/12/2015
11
Sakarya
İnşaat Yük. Müh.
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,02:12
Sponsor Reklam
Çok teşekkür ederim istediğim gibi oldu.
Fakat isim yazarak aratma kısmında nedense tam ismi yazmadan aratma yapmıyor. İlla tam olarak müşteri ismini girmem gerekiyor. Acaba

Kod:
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview, "", "[R_MUS-3]![MusteriAdi]= '" & [Forms]![F_MUSTERIRAPORBASKI]![mtn_adi] & "'", acNormal

burda bir hata mı yapmaktayım ?

Alıntı:Her şey bir fikirle başlar.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:52
Konu başlığındaki sorunuz cevaplandığı için konunuz cevaplanmış sorular bölümüne taşınmıştır.

Yeni sorunuz için aşağıdaki bağlantıdan devam ediniz.
Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı 
Cevapla

nightashes

Kullanici Avatari
Özel Üye
S.... B.... A....
124
30/12/2015
11
Sakarya
İnşaat Yük. Müh.
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,02:12
Sponsor Reklam
Teşekkür ederim cevabınız için. Sağolun.
Alıntı:Her şey bir fikirle başlar.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda boş ve veri olan alanları sayı olarak görme murat dikme 3 49 1 saat önce murat dikme
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 63 19/01/2017, 16:59 siyahca
  Raporda doğru fakat pdf yapınca hatalı değerler kadirdursun 10 192 18/01/2017, 17:17 kadirdursun
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 240 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Raporda filtreleme onay kutusu ile nightashes 3 142 12/01/2017, 18:53 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya