Raporda Döviz değerlerini ayrı ayrı toplama
Tarih
25/03/2010 10:23
Konu Sahibi
magmar
Yorumlar
4
Okunma
2534
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



magmar
Üye
Kullanici Avatari
Üye
41
5
02/10/2009
0
Kahramanmaraş
Ofis 2003
01/05/2015,13:34
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba

ekteki örnekte göreceğiniz üzere, ödeme sorgusu tablosunda çıkan sonuçları rapora alıyorum. ancak göreceğiniz üzere birim bölümde Euro ve Dolar olarak iki farklı para birimi var. bu değerlerin ayrı ayrı toplamlarını raporda göstermesini nasıl sağlayabiliriz?

ayrıca rapora sağ tıkladığımızda "ver" seçeneğinde xml. den worde kadar bir çok programa raporu gönderebiliriyoruz. excel'e de bu şekilde gönderebilir miyiz ?

teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 30,18 KB / İndirme Sayısı: 9)
magmar, 02-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
Alıntı:ekteki örnekte göreceğiniz üzere, ödeme sorgusu tablosunda çıkan sonuçları rapora alıyorum. ancak göreceğiniz üzere birim bölümde Euro ve Dolar olarak iki farklı para birimi var. bu değerlerin ayrı ayrı toplamlarını raporda göstermesini nasıl sağlayabiliriz?
Asıl sorgu üzerinden para birimlerini gruplayıp diğerlerini toplayan yeni bir sorgu yapıldı, bu sorguyu kullanan yeni bir rapor yapıldı ve bu rapor asıl raporunuza alt rapor olarak eklendi.

Alıntı:ayrıca rapora sağ tıkladığımızda "ver" seçeneğinde xml. den worde kadar bir çok programa raporu gönderebiliriyoruz. excel'e de bu şekilde gönderebilir miyiz ?
Normalde ver seçeneği altında Excel'de vardır. Ya sizin sisteminizde bir sorun olabilir veya gözünüzden kaçıyor olabilir. Ofisi tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Doviz_Toplam_Seruz.rar (Dosya Boyutu: 30,12 KB / İndirme Sayısı: 38)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


magmar
Üye
Kullanici Avatari
Üye
41
5
02/10/2009
0
Kahramanmaraş
Ofis 2003
01/05/2015,13:34
Çözüldü 
Teşekkürler sayın Seruz.

tam istediğim şekilde oldu Img-grin

2007 kullanıyorum. galiba bahsettiğim excele ver özelliği 2003 de var 2007 de yok. başka bilgisayarda da kullandım ondada yine ver -> ecvel çıkmadı.
magmar, 02-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Merhaba..

Office 2007 kullanıyorum.. Bir rapor önizleme üzerindeyken, sağ klik yaptığımda aldığım görüntü aşağıdaki gibi..


Ek Dosyalar
.rar   Resim1.rar (Dosya Boyutu: 95,81 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla


magmar
Üye
Kullanici Avatari
Üye
41
5
02/10/2009
0
Kahramanmaraş
Ofis 2003
01/05/2015,13:34
Çözüldü 
teşekkürler.. bi kere kaldırmıştım accessi..düzelmemişt. tekrar kaldırıp deneyeyim en iyis
magmar, 02-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 256 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 95 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 344 20/11/2016, 16:06 murat dikme
  Raporda yılı gösterme ertans 5 135 17/11/2016, 12:11 ertans
  3 comboboxtan 1 listboxa ayrı ayrı veri süzme? prtkl 10 180 14/11/2016, 22:33 prtkl


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya