Raporda Detay Sorunu
Tarih
14/06/2010 14:03
Konu Sahibi
nsahin
Yorumlar
18
Okunma
3460
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Örnek Vt' de Öğrenciler tablosuna bağlı 3 tablo var. Veri girişini alt formlarla yaptım. Fakat rapor detayında her Öğrencinin son 3 yazılı, son 3 sözlü ve son 3 Performans notlarını alamıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   Örnek.rar (Dosya Boyutu: 22,88 KB / İndirme Sayısı: 9)
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:34
Çözüldü 
Sn nsahin,

Tablolarınızı inceledim.Öğrencilerin aldığı notların tarihleri varsa eklediğim sorgulara tarih alanını ekleyin ve

ögrencikimlik alanını artan
tarih alanını azalan olarak sıralayın. Ben tarih alanı yerine yazılıID alanını baz aldım.

Her öğrencinin enaz 3 adet yazılı 3 adet sözlü ve 3 adet performans notu olmalıdır.Program bu mantıkla hazırlandı. Eğer 3 er not yoksa yanlış çalışır ve mantığı değiştirmek gerekir. Bilgilerinize.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapın.


Ek Dosyalar
.rar   Örnek.rar (Dosya Boyutu: 27,78 KB / İndirme Sayısı: 0)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Sayın horozufuk güzel olmuş, fakat yazılı, sözlü veya performanslarda 3er den az kayıt oluşursa hata veriyor. bunu düzeltebilirmiyiz. Çok teşekkür ederim.
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:34
Çözüldü 
Yeni hali ektedir.Çıkmam lazım kısa sürede cevap verirseniz sevinirim.Bu haliyle bir öğrencinin hiç notu olmasada hata vermez.


Ek Dosyalar
.rar   Örnek_horozufuk.rar (Dosya Boyutu: 33,11 KB / İndirme Sayısı: 6)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Sayın horozufuk teşekkür ederim. Aklıma şöyle birşey geldi tablolarda aynı satırda birden fazla alan olursa (Yazlitarihi, yaziliOkumaTarihi gibi) nasıl yapabiliriz. Birde yazlılar sözlüler ve performanslar alt alta gelse kayıt yoksa 0 (sıfır) değilde o satırı göstermese. Çok teşekkür ederim
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:34
Çözüldü 
Sn nsahin,

Söylediğiniz alanları içeren yeni formunuzu ekleyin, raporunda nasıl çımasını istiyorsanız belirtin akşam geldeiğimde yardımcı olayım. Benim size birşey sormama gerek kalmıyacak şekilde net olarak yazın.Gerekirse bir word dosyasında çıktınızın nasıl olmasını istiyorsanız bildirin. İyi çalışmalar.
Please return your positive or negative ...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 235 Dün, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 95 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Raporda yılı gösterme ertans 5 132 17/11/2016, 12:11 ertans
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami
  Sorguda yürüyen bakiye sorunu. Mecnun24 21 426 14/11/2016, 08:48 ates2014


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya